Support Medewerker Binnendienst Klimaattechniek - Rotterdam

Heb jij ervaring in de Klimaattechniek? Ben jij de Support Medewerker die klaar is voor een volgende stap met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze functie iets voor jou!

Waar ga je aan de slag?
In ruim 35 jaar tijd is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de Koel- en klimaattechniek. In totaal werken er maar liefst 120 medewerkers, het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en met meerdere vestigingen beschikken ze over een goede landelijke dekking. Verder hechten ze bij Centercon veel waarde aan een prettige werksfeer en werkomgeving, kennen ze een platte organisatiestructuur met korte lijnen waardoor er intern snel geschakeld kan worden. Er heerst een informele no-nonsense cultuur, medewerkers hebben een positieve instelling en fungeren als echte teamspelers. Je gaat aan de slag in het team in Rotterdam.

Wat ga je doen?
Als Support Medewerker Binnendienst onderhoud je dagelijks contact met klanten. Telefonisch en per mail geef je hun antwoord en je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen over orders, levertijden en logistiek. Daarnaast verkoop je ook telefonisch producten aan klanten. Voor de verkooporders die zijn geplaatst, zorg jij ook voor een juiste administratieve verwerking ervan. Samen met drie andere collega’s werk je nauw samen. In totaal werk je in een team van ongeveer 20 collega’s.

Waar zijn we naar op zoek?
Je bent klant- en resultaatgericht. Daarnaast ben je flexibel en kan je goed zelfstandig en planmatig werken. Je bent communicatief vaardig en goed in het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook heb je ervaring met ERP-systemen. Verder:

  • Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wat kan jij verwachten?
Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers, in een no-nonsense cultuur waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid en veel ruimte voor persoonlijke groei. Verder:

  • Winstdeling;
  • Goede pensioenregeling;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • 8% vakantiegeld;
  • Bedrijfsfitnessregeling;
  • Jaarlijkse teamuitjes.

Reageren?
Wil jij graag aan de slag als Support Medewerker Binnendienst in de klimaattechniek? Neem dan contact op met Lianne Berendsen op 0627100386 of stuur je sollicitatie naar hrm@centercon.nl.