Garantie en retouren

Overbodige en onjuist bestelde artikelen kunt u in overleg retourneren. Mochten producten of diensten onvolkomenheden vertonen dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Retourartikelen

Er zijn vele redenen waarom een artikel retour moet. Het kan overbodig zijn, niet in goede staat ontvangen of onjuist besteld of geleverd. In overleg met onze medewerkers is er altijd een oplossing te vinden. Ligt u op een van onze eigen transport routes? Dan halen wij retourartikelen kosteloos op, maar u kunt ze ook zelf terugbrengen bij uw Centercon vestiging. 

Garantie

Afhankelijk van het soort artikel geldt een garantietermijn. In geval van materiaalfouten zal Centercon het artikel (na beoordeling en overleg) vervangen, repareren of crediteren. Bij artikelen die onder fabrieks- of importeursgarantie zijn geleverd, bemiddelen wij in een goede afhandeling met de betrokken fabrikant.

Onvolkomenheden 

Mocht u onvolkomenheden ontdekken in de geleverde producten of diensten, breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte. 

Klachtafhandeling

Met al uw op- of aanmerkingen kunt u terecht bij onze medewerkers. Zij stellen alles in het werk om u te helpen met een passende oplossing.

Retouren doorgeven

Heeft u geen retourformulier? Vraag de retourformulieren aan via het contactformulier of via één van onze chauffeurs. Ook kunt het retourformulier downloaden via onderstaande banner.

 

Voorwaarden

Retouren

Retouren worden alleen in behandeling genomen indien deze vergezeld zijn van een volledig ingevuld en ondertekend retourformulier, schriftelijke opgaaf van reden van de retourzending en een kopie van de originele pakbon en/of factuur. Dit geldt ook na telefonisch overleg met Centercon. Zonder vermelding van het serienummer wordt de aanvraag niet in behandeling genomen.

Transportschade

De verpakking en inhoud dienen altijd vóór ontvangsttekening gecontroleerd te worden. Eventuele beschadigingen dienen op de vrachtdienst door de ontvanger vermeld te worden. Transportclaims worden alleen in behandeling genomen indien een kopie van de vrachtbrief is bijgevoegd waarop de schade is aangetekend.