Centercon College

Samenwerking en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Daarom delen wij graag onze kennis over klimaatsystemen en de ontwikkeling in de markt. Michel Kerst, Technisch Manager Klimaattechniek en één van de initiators van het Centercon College: “De installateur of adviseur is onze belangrijkste link naar de eindgebruiker. Daarom zorgen wij er graag voor dat hun kennis up to date is, dat zij onze apparatuur met de grootste zorg en precisie kunnen installeren en eventuele vragen van klanten naar volle tevredenheid kunnen beantwoorden.”

Diversiteit
Het Centercon College biedt een grote diversiteit aan trainingen vanuit de kennis en ervaring van eigen medewerkers en onze partners. U kunt hier terecht voor technische en commerciële trainingen over o.a. de warmtepomp.

Kosten en inschrijven
De trainingen van het Centercon College zijn geheel gratis te volgen. Voor meer informatie over de inhoud, geplande trainingen en inschrijven verwijzen wij u naar onze inschrijfmodule.  

Voor trainingen over andere productgroepen, zoals o.a. LG Multi V, kunt u ook terecht bij de LG Academy in Amstelveen.  

Warmtepomp Inspiratie Centrum
Voor alle informatie over warmtepompen bent u, indien gewenst samen met uw klant, meer dan welkom in ons Warmtepomp Inspiratie Centrum. Hier kunt u de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van gasloos verwarmen zien, voelen en bovendien horen. In onze inschrijfmodule kunt u heel eenvoudig een bezoek inplannen.  

Uiteraard kunt u voor meer informatie contact opnemen met één van onze accountmanagers of een e-mail sturen aan college@centercon.nl

Maatregelen COVID19
Het Centercon College is zo ingericht dat alle deelnemers op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten. Uiteraard is ons pand op diverse locaties voorzien van hand sanitizing stations. De beschikbare toiletten worden alleen gebruikt voor deelnemers van het Centercon College en regelmatig schoongemaakt. Ook voor de lunch hebben wij maatregelen genomen waardoor hier zonder problemen van genoten kan worden.