Over ons

Voor een compleet assortiment in koude- en klimaattechniek en de producten van LG Climate Solutions bent u bij Centercon aan het juiste adres. Met onze grote voorraad en eigen vervoer kunnen wij u extra snel van dienst zijn en ontzorgen in uw optimale bedrijfsvoering. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking.

Maar Centercon gaat verder! Wij bieden intensieve projectbegeleiding en denken met u mee over het ontwerp en de selectie. Er gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Wij gaan daarin verder dan wie dan ook en maken het u graag gemakkelijk; Snel, deskundig en persoonlijk.

Centercon is met HeytecMulti Import en Wijbenga onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.

Wilt u klant worden? 

Wij bieden onder andere:

Neem direct contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Uw eigen aanspreekpunt
U heeft bij Centercon uw eigen aanspreekpunt, zodat u direct contact heeft met de juiste persoon. Deze medewerkers hebben een gedegen kennis van onze producten en diensten. Bovendien hebben zij altijd de hulp van onze technisch specialisten achter de hand. Centercon biedt op elk vlak persoonlijke ondersteuning.

Assortiment
Nergens vindt u een breder en completer assortiment - en toch biedt Centercon nog veel meer. Door onze diepgaande kennis kunnen wij ons profileren met maatwerk en totaaloplossingen waarbij economische en ecologische aspecten de hoofdrol spelen.

Online Catalogus
Geen catalogus bij de hand of bent u onderweg? Kijk dan in onze online catalogus.

  • Altijd de meest actuele artikelen en prijzen bij de hand.
  • PED-certificaten kunt u direct downloaden.
  • De diverse pagina’s kunt u makkelijk printen of omzetten in een PDF-bestand.