Over ons

In 30 jaar is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is georga­niseerd rond twee business units: koudetechniek en klimaattechniek. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en met vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking. Centercon is samen met HeytecWijbenga, Multi Import en Cool Green Solutions onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.

Missie
Centercon streeft ernaar de best presterende technische groothandel in onze soort en branche te zijn door op onnavolgbare en persoonlijke wijze een bijdrage te leveren aan het succes van de installateur én zijn werkbeleving.

Visie
Centercon is dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor een optimale bedrijfsvoering van de installateur in de koude- en klimaattechniek.

Kernwaarden
Centercon is een betrokken teamspeler met een positieve instelling. Bij ons gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Daarin gaan wij verder dan wie dan ook. Kortom, wij maken het u graag gemakkelijk en dat vatten wij samen in drie woorden: snel, deskundig en persoonlijk.

Klantenservice 

Waar zit Centercon? Kan ik zelf artikelen afhalen? Kan ik onjuist bestelde artikelen retourneren? Wilt u onze catalogi of andere documentatie aanvragen of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Klant worden? 

Wij bieden onder andere:

•    Deskundig advies bij het bieden van totaaloplossingen.
•    Een breed assortiment. We werken samen met vele nationale en internationale leveranciers.
•    De Centercon App of online shop waarmee u snel en makkelijk kunt bestellen en voorraden kunt checken.
•    Snelle levering op locatie of zelf uw producten afhalen bij onze afhaalbalie op een vestiging bij u in de buurt.
•    Een groot aanbod technische en commerciële trainingen, geheel kosteloos te volgen via het Centercon College.
•    Eenvoudige download mogelijkheid van documentatie, veiligheidsbladen en certificaten.
•    Interessant nieuws en acties.
•    Een organisatie die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt.

Neem direct contact op met de vestiging bij u in de buurt.