Actuele productgegevens

Artikelbestanden van Centercon
Centercon biedt haar artikelbestanden in verschillende bestandsformaten aan via 2BA.nl en artikelbeheer.nl. Deze organisaties houden zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de verschillende sectoren uit de installatiebranche. Iedere maand stuurt Centercon een bestand met artikelgegevens en brutoprijzen naar deze organisaties. Als u hierop geabonneerd bent krijgt u toegang tot onze actuele artikelbestanden. Bovendien kunt u onze prijs- en productgegevens eenvoudig koppelen aan uw softwarepakket. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste artikelgegevens en actuele prijzen. 

Bestandsformaten 
Voor een foutloze overdracht van artikelgegevens wordt gebruik gemaakt van uitwisselformaten, zoals DICO (SALES005) of INSBOU4 van Ketenstandaard Bouw en Techniek. Om artikelgegevens te kunnen raadplegen dient u een abonnement af te sluiten bij 2BA.nl of artikelbeheer.nl. Meer informatie hierover vindt u hier.

Actuele artikelbestanden downloaden
Via onze webshop Mijn Centercon kunt u het actuele artikelbestand met uw persoonlijke artikelcondities downloaden. Dit bestand is eenvoudig te gebruiken in Microsoft Excel en kan in uw eigen bedrijfssoftware worden geïmporteerd. 

Uw conditiebestand van Centercon
De artikelbestanden bevatten alleen de brutoprijzen van artikelen. Om uw nettoprijzen te presenteren in uw softwarepakket moet u ook uw persoonlijke conditiebestand downloaden via Mijn Centercon. Dit conditiebestand is in het uitwisselformaat ICC en is geschikt voor de meeste softwarepakketten, zoals Syntess. Voor ondersteuning bij het importeren van conditiebestanden kunt u het beste contact opnemen met uw softwareleverancier.

Bestanden downloaden via Mijn Centercon
Nadat u bent ingelogd in onze webshop kunt u uw conditiebestand aanmaken in het menu Downloads. U kunt in dit menu diversestandaardbestanden selecteren, zoals uw conditiebestand, een compact artikelbestand met uw nettoprijzen en een bestand met uw bestelhistorie. Deze bestanden zijn geschikt voor Microsoft Excel. De bestanden zijn vervolgens eenvoudig via het menu Download klantbestanden op te slaan op uw eigen computer. 

Heeft u nog geen inlogcode voor Mijn Centercon? Vraag deze dan aan via dit formulier. Heeft u hulp nodig bij bovenstaande informatie? Neem dan contact op met een Centercon medewerker van uw vestiging.