Klimaattechniek

Voor een compleet assortiment in koude- en klimaattechniek en de producten van LG Climate Solutions bent u bij Centercon aan het juiste adres. Met onze grote voorraad en eigen vervoer kunnen wij u extra snel van dienst zijn en ontzorgen in uw optimale bedrijfsvoering. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking.

Maar Centercon gaat verder! Wij bieden intensieve projectbegeleiding en denken met u mee over het ontwerp en de selectie. Er gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Wij gaan daarin verder dan wie dan ook en maken het u graag gemakkelijk; snel, deskundig en persoonlijk. 

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder. 

Catalogus Klimaatoplossingen

Ieder jaar proberen wij nog beter te voldoen aan de wensen van onze klanten. De markt is volop in ontwikkeling en daar springen wij met onze producten en de nieuwe catalogus graag op in. 

U kunt nu heel gemakkelijk een exemplaar van de catalogus aanvragen via dit formulier. Ook kunt u ons voor al uw vragen bereiken via salesairco@centercon.nl of 010 - 258 11 21.

Documentatie LG producten

Heeft u documentatie over de producten van LG nodig? Dat is uiteraard geen probleem! Vul dit formulier in en wij sturen de documentatie gratis en zo snel mogelijk naar u op. U kunt de documentatie ook hier downloaden.

Klik hier om naar de website van LG Klimaat te gaan.