Leveren / afhalen

Transport

Om aan alle wensen te voldoen bieden wij meerdere transport mogelijkheden. Zo beschikt Centercon over eigen vrachtwagens en werken wij samen met vaste transport partners. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de order altijd op de juiste tijd en plaats wordt geleverd.

Spoed

Voor spoedeisende orders kunnen wij expressdiensten of koeriers inschakelen. Onze partners staan garant voor zeer snelle en correcte aflevering. Na een telefoontje is uw bestelling binnen 15 minuten naar u onderweg.

Nachtleveringen

Terwijl u geniet van een goede nachtrust, gaan wij voor u op pad. De zending die u de volgende dag nodig heeft, leveren wij ’s nachts voor 07.00 uur af in de gehele Benelux op elke gewenste locatie. 

06-nummers op de pakbon

Als u het 06-nummer van de verantwoordelijke op de bouw of uw project vermeldt, versoepelt dat de juiste aflevering. De chauffeur meldt zijn komst dan van tevoren aan, zodat men op het afleveradres de goederen direct in ontvangst kan nemen.

Per order verpakt, mét aanwijzingen

Artikelen voor verschillende opdrachten worden ook op één adres overzichtelijk bezorgd. Standaard verzamelen wij het grootgoed per order op een pallet en het kleingoed per order in kleine dozen. Wij kunnen een order ook per (deel)project verpakken. De verpakking kan voorzien worden van een specifieke tekst voor snelle verwerking van de artikelen na ontvangst. U kunt dit en andere wensen over de verpakking met de medewerkers van uw Centercon vestiging bespreken.

Afhaalbalie

Artikelen die bij uw vestiging op voorraad liggen kunt u tijdens de openingstijden op elk moment afhalen. Uiteraard kunt u artikelen vooraf reserveren. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaarstaat op uw Centercon vestiging. De afhaalbalie in Rotterdam is vanaf 07.00 uur geopend. In Rosmalen en Zwolle is de afhaalbalie vanaf 07.30 uur geopend.

24-uurs service

Natuurlijk genieten wij ook van onze rust, maar indien nodig, helpen wij u ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend uit de brand. Geen probleem, dat doen wij graag voor u! U kunt bellen naar (010) 258 11 29. De 24-uurs service geldt overigens ook voor onze deskundige en persoonlijke technische ondersteuning.

Contact afhaalbalie Rotterdam

Openingstijden afhaalbalie Rotterdam:
Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 8.00 – 12.00 uur

Telefoonnummer ma - vr: (010) 258 11 27
Telefoonnummer zaterdag: (010) 258 11 29