Afhaalbalie

Elke vestiging heeft een eigen afhaalbalie. Bovendien kunt u er altijd gemakkelijk parkeren. Snelheid staat centraal; artikelen die op voorraad liggen kunt u tijdens de openingstijden op elk moment afhalen. Uiteraard kunt u artikelen telefonisch reserveren. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaarstaat. Elke afhaalbalie is vanaf 07.00 uur open.

BELANGRIJK. Wegens het Corona virus fungeert de verkoopbalie vanaf heden tot nader order uitsluitend als afhaalbalie. U kunt uw bestelling enkel telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het voor u gewenste moment klaar staat om af te halen.

Assortiment

Nergens vindt u een breder en completer assortiment – en toch biedt Centercon nog veel meer. Door onze diepgaande kennis kunnen wij ons profileren met maatwerk en totaaloplossingen waarbij economische en ecologische aspecten de hoofdrol spelen.

24-uursservice

Als het nodig is helpen wij u ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en tijdens de feestdagen uit de brand. Geen probleem, dat doen wij graag voor u! U kunt onze 24-uursservice bereiken via het telefoonnummer (010) 258 11 29. De 24-uursservice geldt ook voor onze deskundige en persoonlijke technische ondersteuning.

Contact afhaalbalie Rotterdam

Openingstijden afhaalbalie Rotterdam:
Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 8.00 – 12.00 uur

Telefoonnummer ma - vr: (010) 258 11 27
Telefoonnummer zaterdag: (010) 258 11 29