Ontdek de nieuwste pareltjes van LG!

Augustus 2024

Al kennisgemaakt met onze nieuwste pareltjes? De nieuwe LG DUALCOOL Deluxe en Premium modellen hebben niet alleen een nieuwe look gekregen, maar zijn ook nog eens uitgerust met state of the art features zoals Soft air, Human Detection en Window Detection die het comfort verhogen en energie besparen. Met A+++ labels voor zowel koelen als verwarmen behoort de DUALCOOL Premium tot de zuinigste unit in de markt!
 

Ook de units in de LG ARTCOOL serie hebben een make-over gekregen. De ARTCOOL Gallery Premium is zelfs voorzien van een 27” Full HD LCD scherm waarop je rechtstreeks kunt streamen*, op de hoogte kan blijven van de actualiteiten door instelbare widgets, inzicht hebt in de status van je binnenklimaat en prestaties en tot rust kan komen door bijvoorbeeld ASMR beelden en geluiden. Ten opzichte van de huidige ARTCOOL Gallery is de nieuwe serie stiller, zuiniger, standaard voorzien van WiFi en Plasmaster Ionizer++. Dankzij de 3D- en indirecte luchtstroom wordt de lucht op de manier de ruimte ingebracht die jou het best past. 

Al onze LG wandmodellen zijn standaard voorzien van WiFi en Plasmaster Ionizer++ en elke unit heeft zijn unieke eigenschappen om het perfecte binnenklimaat te realiseren in jouw project. Voor het gemak zijn ze ook nog eens zowel single- als multisplit inzetbaar. Meer weten of de verschillen ontdekken? Check ze hier!

Centercon levert complete oplossingen voor een gezond binnenklimaat. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten of bestel direct in de webshop

* streamen kan alleen met een Android toestel

Heb je nog geen inlogcode? Vraag deze hier direct even aan. Je kunt ook bestellen via onze app.

Voor vragen zijn wij te bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl