Nieuw in ons assortiment: LG PREMTA201 bediening

Oktober 2024

We zijn verheugd om de gloednieuwe PREMTA201 aan jullie voor te stellen: De Deluxe Touch Screen bediening met ultiem gebruiksgemak voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. 

Deze slimme, bedrade thermostaat is de enige in het LG-assortiment met ingebouwde Wi-Fi, waardoor je rechtstreeks verbinding kunt maken met de gratis LG ThinQ app via je smartphone of tablet. Met de geavanceerde AI-functie zorgt de PREMTA201 niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar helpt hij ook om energie te besparen. Ontdek hoe technologie jouw leven gemakkelijker kan maken!

Bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest!
De LG Deluxe bediening is niet alleen maar mooi, maar ook functioneel. Het full-touch LCD-scherm met een naadloos ontwerp maakt het instellen en monitoren van je binnenklimaat een fluitje van een cent. Of je nu de luchtkwaliteit wil controleren, het CO2 niveau in realtime wil bekijken, schema’s of timers wil instellen voor verschillende seizoenen of gewoon wil koelen of verwarmen, elke modus heeft een eigen scherm met een intuïtieve indeling. De handige installatiewizard loodst je snel en duidelijk door de instellingen zodat je in een mum van tijd kunt genieten van een gezond binnenklimaat1.

Wanneer de bediening niet wordt aangeraakt schakelt de screensaver in en wordt het actuele weer getoond op het display. De luxe bediening is standaard uitgerust met een vochtigheidssensor waardoor je direct kunt zien wat het luchtvochtigheidspercentage is in de ruimte. De ingebouwde Human Detection Sensordraagt bij aan energiebesparing. Als er gedurende een ingestelde tijd geen beweging wordt gedetecteerd, schakelt het systeem uit om energie te besparen. Bovendien kan je de temperatuur aanpassen op basis van de aanwezigheid van mensen of mate van activiteit in de ruimte. Hierdoor wordt het klimaat altijd optimaal geregeld ongeacht de activiteit of gelegenheid.

Een airco en warmteterugwinunit aansturen met 1 bediening? Dat kan! Dankzij de interlock functie bespaar je energie. Wanneer koelere buitenlucht de ruimte worden binnengebracht hoeft de airconditioner niet actief te koelen. Wordt de CO2-concentratie in de ruimte te hoog, dan voert de LG ERV unit dit snel af. De bediening van de binnenunit, de ERV-unit, de luchtkwaliteit én de temperatuur kunnen gelijktijdig in 1 scherm worden weergegeven.

Til je installatie naar een hoger niveau met de PREMTA201’s geavanceerde functies:

  • Full-touch LCD-scherm en slank ontwerp
  • Multi-toepassing (residentieel of commercieel)
  • Ingebouwde Wi-Fi met ThinQ app-compatibiliteit
  • Eenvoudig software updates uitvoeren via de ThinQ app
  • Eenvoudige installatie m.b.v. installatiewizard
  • Energiebesparende en comfortverhogende functies
  • Monitoring van de luchtkwaliteit
  • Weekplanner met modusinstelling voor residentieel gebruik
  • Vochtigheids-/nabijheidssensor
  • Handige functies voor jou als installateur voor een efficiënte werking van de installatie

Heb je nog geen inlogcode? Vraag deze hier direct even aan. Je kunt ook bestellen via onze app.

Voor vragen zijn wij te bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl


1 Let op: sommige functies zijn alleen beschikbaar wanneer specifieke apparatuur is aangesloten (bijvoorbeeld een CO2 sensor op een ERV unit of PM 1.0 sensor op de Air Purification unit)

2 Deze functie geeft EIA voordeel voor de zakelijke gebruiker, vraag één van onze specialisten over de mogelijkheden.