Maak preventief schoon en bespaar met Advanced

Juli 2024

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Centercon alle onderhoudsproducten van ADVANCED aan het assortiment toegevoegd.

Als eigenaar of beheerder van een koelinstallatie ben je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodieke inspecties en jaarlijks preventief onderhoud.

Dit moet gebeuren volgens de geldende wetgeving en door een erkend en gecertificeerd vakman zoals jij. Jij zorgt voor een betrouwbare, veilige, lekdichte en optimaal functionerende installatie, wat resulteert in een langere levensduur, een verbeterd rendement en besparing op de energierekening.

Centercon is jouw partner op het gebied van service- en onderhoudsproducten. Of je nu gereedschap nodig hebt voor lekdetectie, metingen en reparatie, of schoonmaakartikelen voor onderhoud, Centercon biedt een compleet assortiment om aan jouw behoeften te voldoen.


Heb je nog geen inlogcode? Deze kun je hier gemakkelijk aanvragen. Je kunt ook bestellen via onze app.


Advanced selectietool 
Advanced is de bekende marktleider in gespecialiseerde HVAC/R-reinigingsmiddelen en levert al meer dan 35 jaar aan de koude- en A/C-industrie. 

Je vindt alle producten snel in onze webshop.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste chemische stof voor jouw toepassing? Gebruik de handige chemische selectietool om het juiste product voor de job te vinden.

Voor vragen kun je contact opnemen via sales@centercon.nl of (010) 258 11 20.