2023 apr - Collega vertelt... Jeffrey van der Vliet (Junior Accountmanager Klimaattechniek)

Vandaag stellen wij u graag voor aan Jeffrey van der Vliet (Junior Accountmanager Klimaattechniek). Jeffrey (25 jaar) woont in Nieuwerkerk aan den IJssel en is een sporter in hart en nieren. Zo was hij ooit Europees kampioen kickboksen. Daarnaast is hij een fervent skiër dus slaat liever geen wintersport over. Als hij niet aan het sporten is bezoekt hij graag een festival of dancefeest.

Jeffrey deed de opleiding Assistent Manager Internationale Groothandel (niveau 4) en is daarna op de binnendienst bij Centercon terecht gekomen. Jeffrey: “Ik kwam via een recruiter bij Centercon. Het was mijn allereerste sollicitatiegesprek na het afronden van mijn opleiding. Het was mij direct duidelijk; meer gesprekken heb ik niet nodig.”

De wens om naar buiten te gaan
Op de binnendienst heeft Jeffrey alle ins & outs van het klimaat vak kunnen leren. Maar hij had al snel de wens om ‘naar buiten’ te gaan. Na 2,5 jaar had hij voldoende kennis verzameld en kreeg de kans om als Junior Accountmanager Klimaattechniek aan de slag te gaan. “Het allerleukste vind ik het overtuigen van nieuwe relaties om met Centercon samen te werken. Zij weten nog niet wat wij allemaal in ons programma hebben. En ik geniet ervan deze potentiële nieuwe klanten ons brede programma te laten leren kennen. Het geeft veel voldoening als deze relaties uiteindelijk klant worden bij Centercon.” vertelt Jeffrey enthousiast. Centercon staat altijd klaar voor de klanten. En dat is bijzonder volgens Jeffrey: “Wij zijn geen dozenschuiver, maar bieden graag dat extra stukje hulp, via onze technische collega’s, de binnendienst maar ook met ondersteuning op het gebied van marketing.”

Groei in Therma V én airconditioning
Centercon maakt een grote groei door op het gebied van Therma V. Dat is natuurlijk een prachtige ontwikkeling die zorgt voor veel extra werk. Jeffrey: “Die ontwikkeling maakt het voor mij des te leuker om juist die focus te houden op de airco kant. Er is en blijft veel vraag naar koeling en daar kunnen wij nog steeds een groot verschil in maken. Wij hebben mooie acties, zoals bijvoorbeeld de LG Wandunit Palletactie, Multi F- en de Pallet Plus Actie. Daarnaast bieden wij ook een totaalpakket voor koelleidingen en werkschakelaars.”

Net een echte familie
Als we Jeffrey vragen over hoe het is om te werken bij Centercon zegt hij het volgende: “De sfeer binnen Centercon is erg goed. Maar natuurlijk kunnen wij elkaar ook weleens achter het belang plakken. Het is eigenlijk net een echte familie wat dat betreft. Het grappige is ook nog eens dat mijn broer Mitchel hier ook werkt op de binnendienst. Ik werk veel met hem samen. Met name voor alle nieuwe klanten. Hij pakt dan de offertes, orderverwerking en het transport op. En dat werkt erg fijn, want wij zijn natuurlijk enorm goed op elkaar ingespeeld.”

Heeft u vragen? U kunt Jeffrey bereiken op jeffreyvandervliet@centercon.nl of +31 6 25 15 72 47.

Heeft u interesse in een leuke baan bij Centercon? Kijk ook eens bij onze vacatures.