Binnenkort verkrijgbaar! LG R290 Monobloc 7 en 9 kW

Oktober 2024

Binnenkort introduceren we de nieuwste toevoegingen aan ons LG R290 Warmtepomp-assortiment: een krachtige 7kW en 9kW 1 fase unit en een 9kW 3 fase unit. Deze geavanceerde monoblocs zijn ideaal voor efficiënte koeling, verwarming en tapwaterbereiding, en blinken uit met een indrukwekkende SCOP tot 5.24 en een lage GWP-waarde van slechts 3. Daarnaast zijn ze ongelooflijk stil met een geluidsniveau van maar 49dB(A). Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer geschikt voor gebruik in diverse omstandigheden.

Met de uitbreiding van ons assortiment met drie compacte monoblocs in uiteenlopende vermogens, bieden we binnenkort een breed en compleet scala aan lucht-water warmtepompen.

Of je nu op zoek bent naar 7kW voor 1 fase-installaties of tot 16kW voor 3 fase-systemen, onze R290-serie staat garant voor topprestaties. En dat is nog niet alles! De LG R290 biedt de ultieme flexibiliteit voor elke installatie, dankzij kenmerken zoals een maximale watertemperatuur van 75°C, een A+++ energielabel en de mogelijkheid om standalone te werken met onze Control Box. Voor wie op zoek is naar een alles-in-één oplossing, bieden onze Combi-units en Hydro-units uitkomst, elk met hun eigen voordelen en toepassingen.

Alle kenmerken in het kort:

  • Laag geluidsvermogen (49 dB(A) 9kW)
  • Leverbaar in 7 en 9kW in 1 fase, 9, 12, 14 en 16kW in 3 fase
  • Koelen, verwarmen en tapwater bereiden
  • 100% verwarmingsvermogen bij A-7
  • Maximale watertemperatuur 75°C
  • Stand alone te gebruiken met Control Box
  • Te verbinden met Hydro- of Combi-unit  
  • Energielabel A+++
  • ISDE 2024

Controlbox
De R290 warmtepomp wordt stand-alone gebruikt voor regeling met derden. Hiervoor is geen aansluiting nodig op de waterleiding, alleen een regeltechnische aansluiting naar de Control Box volstaat. De Control Box is aanbevolen wanneer geen back-upverwarming wordt gebruikt voor het CV-zijdige deel of wanneer gekozen wordt voor een externe back-up verwarming. Centercon adviseert je graag over de complete systeemconfiguratie.

Combi-unit
De Combi-unit is een alles-in-één oplossing voor warmwatervoorziening voor huishoudelijk gebruik, ruimteverwarming en -koeling. Met een duplex roestvrijstalen tank van 200 liter kan snel worden voorzien in tapwater. De Combi-unit kan worden toegepast met de meeste afgiftesystemen en heeft de mogelijkheid om tot 75 graden CV water te maken. Door de kleine footprint wordt veel ruimte bespaard in een technische ruimte. Daarnaast wordt installatietijd verkort door vooraf geïnstalleerde componenten.

Hydro-unit
Liever wel een geïntegreerde back-upverwarming en expansievat? Kies dan voor de Hydro-Unit. Geschikt voor koelen, verwarmen en bereiden van tapwater maakt ook dit samenstel een perfecte combinatie voor een comfortabele en energiezuinige (woon)omgeving.

Bij Centercon helpen we je graag met het ontwerpen en adviseren van complete klimaatinstallaties die perfect aansluiten op jouw project. Of je nu wilt sparren met een specialist of je kennis wilt uitbreiden via ons Centercon College, we staan voor je klaar. Via onze inschrijfmodule kan je je kosteloos aanmelden voor één van onze trainingen. Ontdek vandaag nog welke oplossing het beste bij jou past!



LG All Stars

Meld je aan voor LG All Stars en spaar voor mooie prijzen!
Ken jij 'LG All Stars' al? `Dat is het nieuwe beloningsprogramma voor jou als warmtepomp installateur.
Het werkt vrij simpel: je registreert je voor het LG All Stars programma, download de LG All Stars app op je mobiel en je kunt beginnen met het scannen van de sticker op de doos van de warmtepomp units. Zo verdien je punten die je kunt inzetten voor onder andere LG All Stars rugzakken & bodywarmers tot cadeaubonnen waaronder Airbnb, Coolblue en Adidas tot BBQ's, keukenapparatuur, horloges en sieraden.

Extra actie - Gratis TV
Scan tussen 16 september en 15 december 2024 voor een waarde van 5.000 punten en ontvang een gratis LG QNED TV*!

Registreren?
Scan de QR-code of ga naar lgallstars.nl/aanmelden om je te registreren.

* Lees de actievoorwaarden in de App

Voor vragen zijn wij te bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl