2024 mrt - Maak nu kennis met de nieuwe LG Multi Pro serie!

De nieuwe Multi Pro serie is nu uit voorraad leverbaar en met 10% in prijs verlaagd. Deze serie vervangt de huidige MU2R15/17 U12 en MU3R19/21 U22. Met een uitgebreid assortiment aan verschillende binnen- en buitenunits sluit de nieuwe LG Multi F-serie perfect aan op alle behoeften van jouw klanten op het gebied van comfort, geluidsprestaties en efficiëntie. We zetten de hoogtepunten even op een rijtje:

Stil
De Multi Pro onderscheidt zich door een uiterst stille werking met als resultaat een geluidsreductie van 2 à 3 dB(A) (geluidshalvering) ten opzichte van zijn voorganger. Nog niet stil genoeg? Met de Night Low Noise Operation of Stille modus kun je het geluidsniveau tijdens specifieke uren, bijvoorbeeld 's nachts, nog verder verlagen. Met een simpele handeling kan de unit zo worden ingesteld dat de geluidsproductie wordt beperkt op de momenten dat de koellast ook het laagst is.

Energiezuinig
De nieuwe Multi Pro serie kenmerkt zich ook door een hoog seizoensgebonden rendement, de SEER en SCOP. Zo is een SEER (koelen) van 8,6 en een SCOP (verwarmen) van 4,65 goed voor respectievelijk A+++ en A++ energielabels*.

Comfort
Comfort kan op diverse manieren gerealiseerd worden. De Dual Inverter Compressor is in staat om elke ruimte binnen no-time op de juiste temperatuur te brengen. Dit doet hij niet alleen snel, maar ook nog eens stil en zuinig! Goed voor een hoger comfort op alle vlakken.

Installatiegemak
Er is ook gedacht aan het gemak voor jou als installateur. Het bijvullen van koudemiddel is niet meer noodzakelijk bij een leidinglengte tot 30 meter**. Daarnaast is de afzekerwaarde verlaagd zodat bij de meeste installaties een uitbreiding van de meterkast niet nodig is. Wanneer er toch stroomtechnische uitdagingen zijn, biedt de Peak Current Control functie uitkomst. Middels een dipswitch instelling wordt het maximale stroomgebruik gereduceerd. Deze functie kan ook gebruikt worden om energie te besparen tijdens piekuren wanneer stroom kostbaarder is dan anders. Dankzij handige LEDs, kan je snel zien of de bekabeling en koelleiding juist is aangesloten op de de binnenunit.

Er is een ruime keuze uit binnenunits van verschillende capaciteiten. Het uitgebreide aanbod zorgt voor een persoonlijke beleving van een goed en gezond binnenklimaat. Dankzij diverse manieren van luchtfiltering en de verschillen in uitstraling is een Multi F installatie perfect te integreren in elk huishouden. Natuurlijk is een Multi F systeem ook uitermate geschikt om te verwarmen. De zuinige en stille werking van zowel de binnenunits als de buitenunit staan garant voor een hoog comfort en een jarenlange positieve bijdrage aan het milieu en de portemonnee. 

Centercon adviseert en levert de meest uitgebreide klimaatinstallaties van opwekker tot afgiftesysteem en alles wat bij de installatie komt kijken. Meer weten? Check onze adviseurs voor onze mogelijkheden.

Gelijk bestellen kan ook in onze webshop!

Heb je nog geen inlogcode? Vraag deze hier direct even aan. Je kunt ook bestellen via onze app.

Voor vragen zijn wij te bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl

* MU3R19.U23
** Geldt alleen voor de Multi Pro-serie