Reflex Servitec ontgassers, nieuw in ons assortiment!

mei 2024

Bij Centercon zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Graag kondigen wij ons nieuwste product aan: de Reflex Servitec ontgassers!

Waarom hebben we deze ontgassers aan ons assortiment toegevoegd?
Met de voortdurende evolutie van cv-installaties en de steeds lagere ontwerptemperaturen, merken we dat traditionele luchtafscheiders hun functionaliteit beginnen te verliezen. Dit resulteert in een groeiend probleem waarbij lucht en stikstof moeilijker uit de installaties kunnen worden verwijderd. Dit kan leiden tot inefficiëntie en prestatieproblemen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden zijn er dus nu de Reflex Servitec ontgassers. Deze zijn ontworpen om effectief lucht en stikstof uit cv-installaties te verwijderen, zelfs bij lagere temperaturen. Dankzij de geavanceerde technologieën zorgen ze voor een optimale werking van de installatie, waardoor je energie kunt besparen en de levensduur van het systeem kunt verlengen.

Momenteel hebben we twee modellen als standaard op voorraad: de Servitec Mini en de Servitec S. Indien gewenst kunnen wij op bestelling ook grotere systemen leveren.

Ben je klaar om jouw cv-installatie naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jouw Reflex Servitec ontgasser via de webshop! Heb je nog vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste model? Ons team staat klaar om je te helpen.


Heb je nog geen inlogcode? Deze kun je hier gemakkelijk aanvragen. Je kunt ook bestellen via onze app.

Voor vragen zijn wij te bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl