2024 feb - Maak kennis met ArmaFlex ACE Plus isolatiemateriaal

Maak nu kennis met ArmaFlex ACE Plus bij Centercon. Dit isolatiemateriaal met een verhoogde brandclassificatie draagt niet bij aan vuurverspreiding, druipt niet en is zelfdovend.

Met indrukwekkende brandreactieklassen BL-s2,d0 (voor slangen) en B-s3,d0 (rollen en tape) volgens EN 13501-1 biedt ArmaFlex ACE Plus prestaties van topklasse. Het elastomeerschuim met gesloten cellen biedt een uitstekende barrière tegen condensatie dankzij de hoge weerstandscoëfficiënt tegen waterdampdiffusie. Daarnaast minimaliseert het energieverliezen van installaties dankzij de lage thermische geleidbaarheid.

Of het nu gaat om airconditioningsystemen, koelapparatuur of ventilatiekanalen, dit veelzijdige isolatiemateriaal past zich moeiteloos aan. De flexibiliteit maakt het eenvoudig te snijden en aan te passen aan gewenste vormen en dus prettig om mee te werken.

Ontdek het nieuwe assortiment ArmaFlex ACE Plus isolatie bij Centercon, inclusief slangen en rollen (standaard en zelfklevend). Combineer het met onze accessoires, zoals zelfklevende tape en ArmaFlex speciale lijmen, voor optimale prestaties in jouw projecten. Heb je vragen over de producten van ArmaFlex? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct bestellen? Dan kan heel eenvoudig via de webshop. 


Heb je nog geen inlogcode? Vraag deze hier direct even aan. Je kunt ook bestellen via onze app.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan via (010) 258 11 21 of salesairco@centercon.nl.