2023 nov - Duurzaamheid en Innovatie: Copeland CO2 Condensingunit New Cool

In een streven naar duurzame oplossingen en milieuvriendelijke technologieën, waren enkele collega’s van Centercon deze week te gast bij Copeland voor de introductie van de revolutionaire New Cool CO2 condensingunit.

Met deze serie units, gebaseerd op het natuurlijke koudemiddel CO2, maakt Copeland een grote stap in het aanpakken van duurzaamheidsvraagstukken in onze industrie. De New Cool-reeks, bestaande uit vier modellen met respectievelijke capaciteiten van 16, 26, 31 en 46 kW en is uitgevoerd met state-of-the-art frequentiegeregelde scrollcompressoren. Deze geavanceerde compressoren stellen gebruikers in staat om een indrukwekkend capaciteitsbereik te realiseren, variërend van minimaal 20 tot 100%.
Voor units met twee compressoren wordt zelfs een capaciteitsbereik van 10% gerealiseerd.

Wat deze condensingunits echt onderscheidt, is het gebruik van energiezuinige technologieën. Dit resulteert in een hoog rendement waardoor de units ook in aanmerking komen voor de Energie Investerings Aftrek. Het toepassen van CO2 als koudemiddel is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een vermindering van de ecologische voetafdruk, wat in lijn is met de groeiende behoefte aan verantwoorde bedrijfsvoering.

Ben jij bezig met een project en overweegt je de overstap naar duurzame oplossingen? Bij Centercon staan we klaar om te assisteren in het engineeringproces. Onze experts kunnen begeleiding bieden bij het integreren van de New Cool CO2 condensingunit, waardoor je niet alleen profiteert van geavanceerde technologie, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. De New Cool condensingunits is vanaf Q1 verkrijgbaar bij Centercon.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Centercon kan helpen bij het verwezenlijken van jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Meer informatie:
Copeland CO2 Unit Brochure

Voor vragen kunt u contact opnemen via sales@centercon.nl of (010) 258 11 20.