2023 mei - Refrigera Body G 2- en 3-weg kogelafsluiters voor HVAC-R systemen

Refrigera® Industriale, een trouwe partner van Centercon en wereldwijde marktleider op het gebied van diverse hoogwaardige afsluiters voor o.a. de koude- en klimaattechniek (HVAC-R), ontwikkelde de serie 2- en 3-weg kogelafsluiters type “Body G”.

Door de toenemende vraag naar hogere drukken, ervaringen en toepassingen met HFK, HFO, HC en CO2 koudemiddelen, zijn deze kogelafsluiters leverbaar in grotere aansluitmaten waaronder: 54 mm, 2-1/8”, 64 mm en 2-5/8” en bestand tegen hogere drukken.

Belangrijke kenmerken:

  • Hoge energie-efficiëntie en de optimale drukdichtheid. Beide verkregen door het gebruik van hoogwaardige materialen en bedoeld voor toepassingen in o.a. warmtepompen, airconditioning en chillers.
  • De toepassing van technopolymeren (geavanceerde kunststoffen, bestand tegen hoge thermische en mechanische belasting) in combinatie met een laag rotatiekoppel resulteert in een betere energie efficiëntie.
  • Geschikt voor toepassingen in vloeistof-, zuig- en heetgasleidingen in koel- en airconditioningsystemen.
  • De 2-wegafsluiters zijn geschikt voor toepassingen waarbij twee stromingsrichtingen worden vereist (bi-flow).
  • Verhoogd drukbereik tot maar liefst 52 bar (45 bar voor 64 mm - 2 5/8) (HFK), 60 bar (CO2-subkritisch) en in de nabije toekomst 100 bar (CO2-transkritisch).
  • Bestand tegen koudemiddeltemperaturen van -40°C tot +150°C voor HFK, HFO, HC en CO2-subkritisch.
  • Alle geproduceerde afsluiters ondergaan een functionele hogedruktest.

Downloads:
Refrigera - Ball Valve- technische datablad - Body G (CO2-subkritisch)
Refrigera - Ball Valve- technische datablad - Body G (HFC, HFO, HC)

Wist u dat u de Refrigera kogelafsluiters ook heel eenvoudig kunt bestellen via Mijn Centercon? Via onderstaande button komt u direct in onze webshop.



Heeft u nog geen inlogcode? U kunt deze hier eenvoudig aanvragen. Ook kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze app.