2023 juli - Onze nieuwe Catalogus Klimaatoplossingen 2023-2024

Met trots presenteren wij u onze nieuwe Catalogus Klimaatoplossingen 2023/2024.

Ieder jaar streven wij ernaar om nog beter te voldoen aan de wensen van onze klanten. De markt is volop in ontwikkeling en daar spelen wij graag op in met onze producten en de nieuwe Catalogus Klimaatoplossingen 2023/2024.

Om het u gemakkelijk te maken, bestaat de catalogus uit 4 handzame delen:

  • Deel 1: RAC, Multi F (DX) en CAC
  • Deel 2: Multi V en luchtbehandeling
  • Deel 3: Warmtepompen en toebehoren
  • Deel 4: Waterzijdige appendages

Alle componenten en gereedschappen die u voorheen in deel 5 vond, zijn ondergebracht in deel 3 van Catalogus Koudetechniek.

Digitale catalogus met directe links naar de webshop
De digitale catalogus is nu extra handig in gebruik door geïntegreerde links naar onze vernieuwde webshop. Zo bent u altijd op de hoogte van de juiste prijs en voorraadpositie.

Heeft u nog geen inlogcode voor onze webshop? Vraag deze dan snel aan via webshop.centercon.nl.


Mogen wij uw mening vragen?

Dit jaar hebben we de keuze gemaakt om onze catalogus te drukken. Voor een duurzame toekomst overwegen wij om de catalogus in het vervolg enkel digitaal uit te brengen, inclusief geïntegreerde links naar onze webshop.

Wij ontvangen graag uw mening!
Heeft u bij de volgende editie de voorkeur voor een digitale of een gedrukte catalogus?


Totaaloplossingen

Nergens vindt u een uitgebreider en completer assortiment - en toch biedt Centercon nog veel meer. Door voortdurend bezig te zijn met vernieuwing en verbetering, onderscheiden wij ons door middel van maatwerk en totaaloplossingen waarbij economische en ecologische aspecten een hoofdrol spelen. Hier kunt u van profiteren. We zijn trots op onze partners en ambassadeurs!