2023 jan - Nieuw! De Pego NECTOR-200 schakelkast

De Italiaanse fabrikant Pego srl heeft in de afgelopen 20 jaar een leidende positie bereikt als het gaat om de productie en levering van schakelkasten voor de koel-, vries- en airconditioninginstallaties. Met het nieuwe opvallende ontwerp van de serie Pego NECTOR-200 schakelkasten, uiteraard verkrijgbaar bij Centercon, heeft Pego zich wederom in de spotlights gezet.

Een schakelkast voor 1-fase koel-/vriesinstallaties tot 1,5 kW met geïntegreerde dataloggerfunctie en integratie met de Pego Cloud. Verbinding maken via Wi-Fi, Ethernet, TeleNET, Modbus en Bluetooth vergemakkelijken bewaking, beheer en controle op afstand. Met behulp van de MyPEgo-app voor Android en iOS wordt elke smartphone omgevormd tot een bedieningsterminal. Realtime analyses en parameterwijzigingen zijn op elk moment mogelijk.

Enkele kenmerken:

  • Helder en modern ontwerp in spatwaterdichte kunststof behuizing
  • Groot verlicht PMMA Multi Touch display
  • Duidelijke statusweergave door de vijf kleurcodes inclusief eventuele alarmen
  • USB-poort voor o.a. software-updates, import/export van parameters en downloaden van data tot ca. 2 jaar conform HACCP
  • 7 configureerbare, digitale ingangen in 16 bedrijfsmodi met 4 temperatuurvoeleraansluitingen

Bestel nu via Mijn Centercon 
Wist u dat u de Pego NECTOR-200 schakelkasten ook heel eenvoudig kunt bestellen via Mijn Centercon? Via onderstaande button komt u direct in onze webshop. Heeft u nog geen inlogcode? U kunt deze hier direct aanvragen. Ook kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze app

Wilt u meer informatie:
Online Catalogus | Centercon

Eenvoudige Tutorials en handleidingen en informatie zijn gemakkelijk te vinden op:
Nector by Pego | Quadro di controllo Cella Frigorifera
NECTOR_brochure_2021_ENG_web.pdf (pego.it)

Videos:
PEGO NECTOR ENG - YouTube
NECTOR 2021 ENG - YouTube

Wilt u meer weten over de Pego NECTOR-200? Neem dan contact op met uw accountmanager of via sales@centercon.nl en (010) 258 11 20. Wij helpen u graag verder.