2020 dec - Prijswijzigingen per februari 2021

Centercon zal vanaf maandag 1 februari 2021 de prijzen van diverse productgroepen aanpassen. De gemiddelde prijsstijging zal tussen de 2% en 4% bedragen. De oorzaken hiervan zijn met name de stijgende bedrijfs- en productiekosten van onze toeleveranciers. In de diverse productgroepen van LG Climate Solutions zullen geen prijswijzigingen worden toegepast.

Overzicht prijswijzigingen
Binnen de productgroep kunnen de prijzen van individuele artikelen variëren. Daarom adviseren wij u om altijd het artikelbestand te downloaden van 
www.centercon.nl (onder ‘Actuele productgegevens’), of van www.2ba.nl. Het bestand zal beschikbaar zijn vanaf 1 februari 2021.


Mijn Centercon
Wij adviseren u om via onze webshop uw actuele conditiebestand te downloaden. Indien u nog geen ‘Mijn Centercon’ account heeft, kunt u uw persoonlijke inloggegevens aanvragen via onze 
website.

Persoonlijke service
Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten? Neem contact op met uw Centercon contactpersoon of bel met één van onze vestigingen. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar!


Fijne feestdagen!
Namens het hele team bedanken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de aangename samenwerking in 2020. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar. Wij wensen u en uw naasten prettige kerstdagen en een fantastisch en gezond 2021!

 

Omschrijving Link
Brief met informatie over de prijsaanpassingen per februari 2021

Klik hier