Overzicht aanbod
Mijn gegevens
Bevestiging

Werking van de warmtepomp

Niveau: Basis

Geschikt voor: E en W monteur, projectleider, werkvoorbereider, commerciële vertegenwoordiger

- Werking in koelbedrijf
- Werking in verwarmbedrijf
- Koeltechnische componenten
- COP EER en benodigde vermogens
- Regelingen
- Temperatuur limieten
- Type warmtepompen

Duur training: 5 uur
Aanvang: vanaf 8:30 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 4 deelnemers/ Maximaal 8 deelnemers
Locatie: Centercon, Kiotoweg 60, 3047 BG Rotterdam 
Training door: Michel Kerst, Technisch Manager Klimaattechniek Centercon

Kosteloos inschrijven
De trainingen van het Centercon College worden u geheel gratis aangeboden en zijn inclusief uitgebreide lunch, lesmaterialen en certificaat. 

Maatregelen COVID19
Het Centercon College is zo ingericht dat alle deelnemers op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten. Ons pand is op diverse locaties voorzien van hand sanitizing stations. De beschikbare toiletten worden alleen gebruikt voor deelnemers van onze trainingen en regelmatig schoongemaakt. Voor de lunch hebben wij maatregelen genomen waardoor hier zonder problemen van genoten kan worden. Wij verzoeken u vriendelijk om in het pand een mondkapje te dragen. Deze kunt u afdoen zodra u uw plek in de trainingsruimte heeft gevonden.

Annuleren
De training heeft een waarde van € 200,- p.p. (excl. BTW) welke wij u na inschrijving en het volgen van de training cadeau geven. Bent u verhinderd en wilt u uw bezoek annuleren? Centercon is genoodzaakt om de gemaakte kosten in rekening te brengen. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de training. 

Wij zijn gerechtigd de training te annuleren, verplaatsen en/of te onderbreken in geval van onvoorziene omstandigheden in de breedste zin van het woord.

Wilt u liever op een andere dag komen? Vraag meer informatie aan via één van onze accountmanagers of neem contact op via college@centercon.nl

Beschikbare Data

25 jan 2022 - 9:00-14:00 vol

1 maa 2022 - 9:00-14:00 vol

5 apr 2022 - 9:00-14:00 1

10 mei 2022 - 9:00-14:00 6

Inschrijven