Overzicht aanbod
Mijn gegevens
Bevestiging

Training LG Multi V Installatie, Configuratie & opstarten

Niveau: Basis

* Vereist: In het bezit van een klantnummer Centercon.

Geschikt voor: monteur, inbedrijfsteller, projectleider, werkvoorbereider

Tijdens deze training worden de installatie aandachtspunten behandelt die nodig zijn om het VRF systeem zorgeloos te kunnen installeren zodat problemen ‘achteraf’ worden voorkomen. De cursist leert het VRF systeem te configureren, op te starten en gereed te maken voor inbedrijfstelling. Na het opstarten van het VRF systeem is het nodig instelling tbv het binnendeel & buitendeel na te lopen en indien nodig te wijzigen, de belangrijkste instellingen worden uitvoerig doorgenomen. Na het volgen van deze training is de cursist op de hoogte van alle do’s & don’ts met betrekking tot het installeren, configureren en opstarten van het VRF systeem.

- Werken met LATS HVAC (ontwerp- & ‘as-built’ tekening)
- Installatie aandachtspunten
- Systeeminstellingen voor afpersen en vacumeren
- Systeemconfiguratie van de HR-Box(en)
- Buitendeel systeeminstellingen
- Interactieve configuratieopdracht
- Multi V i update
- Tips & Trucs

Duur training: 5 uur
Aanvang: vanaf 8:30 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 4 deelnemers/ Maximaal 12 deelnemers
Locatie: Centercon, Kiotoweg 60, 3047 BG Rotterdam 
Training door: Martin Pennings, Technisch Manager Klimaattechniek LG

Kosteloos inschrijven
De trainingen van het Centercon College worden u geheel gratis aangeboden en zijn inclusief uitgebreide lunch, lesmaterialen en certificaat. 

Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u dringend om niet aan de training deel te nemen. 

Annuleren
De training heeft een waarde van € 280,- p.p. (excl. BTW) welke wij u na inschrijving en het volgen van de training cadeau geven. Bent u verhinderd en wilt u uw bezoek annuleren? Centercon is genoodzaakt om de gemaakte kosten in rekening te brengen. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de training. 

Wij zijn gerechtigd de training te annuleren, verplaatsen en/of te onderbreken in geval van onvoorziene omstandigheden in de breedste zin van het woord.

Wilt u liever op een andere dag komen? Vraag meer informatie aan via één van onze accountmanagers of neem contact op via college@centercon.nl

Beschikbare Data

Inschrijven