2023 nov - Nieuwe trainingen Centercon College

We hebben ons assortiment trainingen in het Centercon College een flinke boost gegeven en kunnen niet wachten om je hiervan op de hoogte te brengen. 

Zo bieden wij diverse technische trainingen over de warmtepomp, een LG multi V i training en staan er ook 2 nieuwe trainingen online van onze leveranciers Wavin en Caleffi.  Bij Centercon College leggen we de nadruk op kwaliteit en effectiviteit, maar dat betekent niet dat leren saai hoeft te zijn. Onze trainers zijn toonaangevende experts in hun vakgebied en zijn er om jou te inspireren. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en nieuwe vaardigheden op te doen. 

Nieuwe trainingen

LG Multi V Installatie, configuratie & opstarten

Tijdens deze training behandelen we de aandachtspunten die nodig zijn om het VRF systeem zorgeloos te kunnen installeren. Je leert het VRF systeem te configureren, op te starten en gereed te maken voor inbedrijfstelling. Je bent na het volgen van deze training op de hoogte van alle do’s & don’ts!

Wavin Sentio
Maak kennis met Wavin Sentio. Dit nieuwe generatie regelsysteem is voorzien van allerlei handigheden voor het installeren en inregelen van vloerverwarming. Wij informeren je in de training uitvoerig over dit regelsysteem.

Caleffi waterzijdig inregelen
Waterzijdig inregelen behoort tot de basis van een goed functionerende installatie. Bij toepassing van midden- en laagtemperatuur afgiftesystemen is het correct waterzijdig inregelen nog belangrijker. Tijdens deze training informeren wij je over het waterzijdig inregelen van zowel bestaande als nieuwe installaties.

Een greep uit onze overige trainingen:

  • Werking van de warmtepomp
  • Warmtepomp Installeren & instellingen
  • Warmtepomp waterzijdig systeem I
  • Warmtepomp waterzijdig systeem II
  • Open vragen sessie klimaattechniek
Michel Kerst- trainer en oprichter Centercon College:
"Ik vind het belangrijk om kennis te delen met onze klanten. Zij zijn onze belangrijkste link naar de eindgebruiker. Wij zorgen er graag voor dat hun kennis up to date is, dat zij onze apparatuur met de grootste zorg en precisie kunnen installeren en eventuele vragen van klanten naar volle tevredenheid kunnen beantwoorden."