2023 juni - Zinvol investeren in klimaatoplossingen

Zinvol investeren? Dat klinkt als een financiële instelling die u adviseert te gaan beleggen of sparen. Maar, wist u dat Centercon de meest geavanceerde binnenklimaatoplossingen biedt om het hoogste rendement uit uw investering te halen? Bij de selectie van geschikte klimaatapparatuur komt meer kijken dan de prijs alleen. Wat zijn de wensen en eisen? Alleen koelen of ook verwarmen? Is er warm tapwater nodig? Of zijn er misschien speciale wensen op het gebied van schone en gezonde lucht?

Klimaatapparatuur van LG staat voor gezondheid, comfort, kwaliteit en prestatie. Door het uitgebreide aanbod van lucht/lucht of lucht/water systemen is voor elke situatie een oplossing te bedenken. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een installatie die voor u het beste rendement oplevert. Voor het gemak zetten we de grote lijnen alvast even uit.

RAC
De single split lucht/lucht airconditioners van LG staan bekend om hun uitgebreide pakket aan wandunits om de ruimte te conditioneren. Niet alleen koelen of verwarmen, maar ook het reinigen van de lucht behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kan worden gedacht aan het elimineren van vieze geurtjes, maar zelfs bacteriën en virussen behoren tot het verleden. Dankzij de stille binnenunits is het comfort tot in de slaapkamer optimaal.

CAC
In de professionele ‘Commercial Airconditioning’ lijn is het aanbod binnenunits uitgebreider. Welke unit het meest geschikt is hangt af van de situatie en persoonlijke voorkeur. De keuze uit cassette-, kanaal-, vloer- en plafondunits maken het mogelijk om de installatie geheel naar wens of mogelijkheid uit te voeren. De CAC-systemen zijn dankzij de ‘Free Combination buitenunits’ flexibel en naar voorkeur van prestatie of prijs in te zetten.  Ook aan luchtzuivering is gedacht: voor de cassette’s en kanaalunits zijn optioneel speciale luchtzuiveringkits en filterboxen beschikbaar om ook op kantoor of in een winkel of restaurant te kunnen genieten van schone lucht.
 

Multi F
Meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit kan met Multi F. Deze serie wordt ingezet in de particuliere markt, maar ook op kantoor, of in commerciële ruimtes zoals restaurants of winkels. Een gezond binnenklimaat hoeft niet duur te zijn. De meest denkbare binnenunits kunnen worden toegepast tot een maximum van 9 stuks op één buitenunit. Een grote verscheidenheid aan strakke, elegante binnenunits complementeren het interieur van elk huis of zakelijke omgeving.

Therma V
De energiezuinige lucht/water warmtepompen van LG staan bekend om hun grootse prestaties. Met de speciaal ontwikkelde compressor is het mogelijk om zelfs bij -25°C nog een goede prestatie te leveren. Met een maximale cv-watertemperatuur van 65°C zonder elektrische bijverwarming kan bijna elk project worden voorzien van een warmtepomp uit de Therma V serie. Of het nu gaat om koelen, verwarmen of het bereiden van tapwater, de uitgebreide serie biedt voor elk type installatie oplossingen voor een duurzaam, comfortabel, energiezuinig en gezond binnenklimaat.

ERV
De ventilatieoplossingen van LG zijn vanaf 150 tot 2.000 m3/h verkrijgbaar. Dit maakt ze multi-inzetbaar voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, kantoorgebouwen, maar ook voor thuis! De nieuwe residentiële Energy Recovery Ventilation units zijn, net als hun grotere broers, uitgerust met een papieren wisselaar welke zowel warmte als vocht uitwisselt, maar ook nog eens voorzien is van UVNanoTM-technologie. Deze techniek zorgt voor een uiterst schone luchtstroom door 99,99% van de bacteriën en virussen te verwijderen uit de aangezogen lucht. De luchtkwaliteit binnenshuis wordt verbeterd, het comfort verhoogd en het energieverbruik verlaagd.

Multi V
Ook voor een gezond binnenklimaat op kantoren, scholen, zorgcentra, hotels, sportfaciliteiten, restaurants, kortom alle middelgrote en grote ruimtes, draait het Multi V systeem zijn hand niet voor om. Koelen en/of verwarmen met een grote diversiteit aan binnenunits is voor het geavanceerde VRF-systeem een koud kunstje. Door niet alleen te meten op temperatuur, maar ook op luchtvochtigheid wordt in elke situatie de beste prestatie verkregen. Het nieuwe Multi Vi  systeem maakt tevens gebruik van AI-technologie zodat de installatie zich aanpast aan de wensen van de gebruiker.

Met het selecteren van een klimaatinstallatie bij Centercon kiest u voor een zinvolle investering. Zinvol voor een gezond binnenklimaat, zinvol voor de portemonnee, zinvol voor onze toekomst. De complete line-up is verkrijgbaar bij Centercon. Onze specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden voor elk project. Naast een uitgebreide line-up zijn ook alle gereedschappen, (waterzijdige) appendages en afgiftesystemen opgenomen in het complete assortiment van Centercon. Meer info vindt u in onze vernieuwde webshop. Benieuwd of uw klimaatinstallatie binnen de EIA of ISDE-subsidie valt? Kijk dan bij onze downloads op onze website. 

Elk project het beste project. Centercon gaat verder!

Wilt u contact opnemen? Dan kan via (010) 258 11 21 of salesairco@centercon.nl