2023 juni - Een nieuw lid van de ARTCOOL familie, de ARTCOOL Beige

LG levert sinds jaar en dag oplossingen voor een gezond binnenklimaat. Bij de ontwikkeling van deze units wordt ook veel aandacht geschonken aan de ‘looks’. De ARTCOOL serie is hier misschien wel het bekendste voorbeeld van. Naast de alom bekende ARTCOOL Gallery, welke naar wens te personaliseren is met uitwisselbare foto’s op het frontpaneel, is ook de ARTCOOL Mirror een prachtige toevoeging aan het interieur.

Om aansluiting te krijgen op élk interieur is de ARTCOOL serie uitgebreid met een off-white variant: de ARTCOOL Beige. Deze is net als zijn reeds bekende ‘gespiegelde zusje’ voorzien van de meest geavanceerde technieken.

Zo is de ARTCOOL Beige standaard voorzien van UVnano™ technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat 99,99% van de bacteriën en virussen* door middel van UV-ledlicht worden verwijderd op de ventilator. Daarnaast zorgt de Plasmaster™ Ionizer++ voor het vrij maken van bacteriën** in het interieur. Zo worden o.a. vieze geurtjes, pollen, huismijt en andere schadelijke stoffen in de ruimte onschadelijk gemaakt en wordt er plaats gemaakt voor schone en gezonde lucht.

De krachtige Dual Inverter Compressor zorgt voor een stille en efficiënte werking van de buitenunit. Zo wordt het hoogste comfort behaald met het beste resultaat, ook voor de portemonnee. Het milieuvriendelijke koudemiddel R32 heeft een lage GWP-waarde en draagt tevens bij aan een lager energieverbruik.


Omdat de ARTCOOL Beige standaard voorzien is van WiFi, is de unit eenvoudig te koppelen met de LG ThinQ app. Hiermee kan de unit op afstand of in de ruimte met spraak*** worden bediend.

Binnenunit model AB09BK.NSJ AB12BK.NSJ AB18BK.NSK AB24BK.NSK
Koelcapaciteit (nom.)                 kW 2,5 3,5 5,0 6,6
Verwarmingscapaciteit (nom.)   kW 3,3 4,0 5,8 7,5

Geluidsdrukniveau
stil/laag/midden/hoog               dB(A)

19/27/35/41 19/27/35/41 31/34/39/44 31/34/42/47
SEER/SCOP 7,0/4,0 6,6/4,0 7,0/4,3 6,9/4,0

Wist u dat u de LG ARTCOOL Beige ook heel eenvoudig kunt bestellen via Mijn Centercon? Via onderstaande button komt u direct in onze webshop.

Heeft u nog geen inlogcode? U kunt deze hier eenvoudig aanvragen. Ook kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze app.


Wilt u meer informatie over de ARTCOOL Beige? U kunt ons voor al uw vragen bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl 

*De TÜV Rheinland test, uitgevoerd volgens ISO 20743:2007, bevestigde dat de UVnano onder de ventilator 99,99% van staphylococcus aureus, staphylococcus epidermidis, en klebsiella pneumoniae uit de AC-ventilator verwijdert nadat hij 4 uur lang aan uv-led blootgesteld is geweest. De geteste modellen zijn de S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) en S3NM24K21GA (SK). De testresultaten betekenen niet dat het apparaat 99,99% bacterievrije lucht afgeeft. De werkzaamheid bij het verwijderen van bacteriën kan in werkelijke omstandigheden variëren.

**De TÜV Rheinland heeft geverifieerd dat de Plasmaster™Ionizer++ tot 99,9% van vastzittende bacteriën (staphylococcus aureus, escherichia coli en pseudomonas aeruginosa) verwijdert in de testruimte van 30m³. Het geteste model was SW09BAJWAN. Het gaat hier niet om de efficiëntie bij het verwijderen van bacteriën in de airconditioner en de efficiëntie bij het verwijderen van bacteriën kan verschillen van de werkelijke gebruiksomstandigheden.

*** LG ThinQ app benodigd. Geschikt voor zowel Android als IOS gebruikers. Communiceert met Google Assistant en Amazon Alexa.