2023 jul - Wavin Tigris: de fitting met akoestisch alarmsysteem

Nieuw in ons assortiment: Wavin Tigris K5/M5. De eerste fitting ter wereld met een akoestisch alarmsysteem voor het opsporen van ongeperste fittingen. En dat is wel zo handig!



Bij een perstest die wordt uitgevoerd met lucht in plaats van water, laat een ongeperste fitting luid en duidelijk een fluitsignaal (+/- 80dB(A)) horen. Zo kan het lek eenvoudig worden opgespoord.

De nieuwe Tigris K5/M5 is de opvolger van de populaire Wavin Tigris K1/M1-fitting en heeft de lat nog wat hoger gelegd.  Bovendien maakt de Multi Jaw het mogelijk om te persen met de meest voorkomende persprofielen, Up, H, U, B en TH. Nieuw gereedschap aanschaffen is daarmee verleden tijd. Met Opti Flow, de verhoogde doorlaat (tot wel 50% extra doorvoer), worden de Zeta-waarden (drukverliezen) aanzienlijk verminderd. Tigris K5/M5 biedt zodoende de best mogelijke doorstroming, voor optimaal comfort.

Voor meer informatie over Wavin Tigris:

Bekijk klimaat catalogus deel 4
Product flyer Tigris K5/M5

Productvideo Wavin Tigris K5/M5
Productvideo Opti Flow
Productvideo Multi Jaw
Instructievideo afpersen met lucht K5
Instructievideo afpersen met water M5

Bestel nu via Mijn Centercon
Wist u dat u alle producten van Wavin ook heel eenvoudig kunt bestellen via Mijn Centercon? Via onderstaande button komt u direct in onze webshop.



Heeft u nog geen inlogcode? U kunt deze hier eenvoudig aanvragen. Ook kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze app.

U kunt ons voor al uw vragen bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl.