2023 aug - Ons aanbod LG airconditioner wandmodellen

Het aanbod van onze luxe serie LG airconditioner wandmodellen is groot. Ieder model heeft zijn eigen voordelen. Maar hoe maakt u de beste selectie?

Zoekt u naar een airconditioner met luchtreiniger? Kijk dan eens naar de Air Purification of naar de modellen met de nieuwste UV Nano technologie*; de Deluxe, Artcool Mirror en Artcool Beige. Wilt u meer weten over de Prestige? Dit model werd vorig jaar als Beste Getest door de Consumentenbond. Of bent u op zoek naar een model dat perfect past in een stijlvol interieur? Kijk dan eens naar de Artcool Gallery met verwisselbaar fotopaneel.

Voor iedere oplossing is er een geschikte airconditioner te vinden. Wij leggen u hieronder graag uit wat de verschillen per wandmodel zijn.

* ​De UV NANO™ technologie is geverifieerd door TÜV en KTR
TÜV heeft geverifieerd dat 99,99% van de Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis en Klebsiella pneumoniae werden verwijderd uit de ventilator van de airconditioner nadat deze 4 uur lang zijn blootgesteld aan uv-ledlampen.

Alle LG airconditioning is uit voorraad leverbaar.

Wist u dat u alle modellen ook heel eenvoudig kunt bestellen via de webshop? 

Heeft u nog geen inlogcode? U kunt deze hier eenvoudig aanvragen. Ook kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze app.

Voor een uitgebreid advies over de verschillende LG wandmodellen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl