Technisch Commercieel Medewerker Koudetechniek - Rotterdam

Ter versterking van ons gemotiveerde team van de afdeling Koudetechniek in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker.
 
De functie
Binnen Centercon adviseer je onze relaties op technisch gebied over onze producten en units. Je selecteert de componenten die nodig zijn voor het technisch ontwerp en werkt deze informatie uit tot een offerte. Je bent samen met de Accountmanagers verantwoordelijk voor de begeleiding van de projecten en opdrachten die hier uit volgen. Kortom, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de koeltechnische oplossingen die Centercon te bieden heeft. Je speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt voor een optimale service naar onze relaties. 
 
Functie-eisen
MBO+ werk- en denkniveau d.m.v. opleiding of specifieke ervaring. Je bent in het bezit van een relevante koeltechnische opleiding. Ook heb je ruime ervaring in deze markt en inhoudelijke kennis van koeltechnische processen en producten. Je werkt accuraat, denkt en handelt kwaliteits- en oplossingsgericht. Als persoon ben je een zelfwerkzame teamspeler met daadkracht en initiatief. In verband met het internationale karakter van deze functie beheers jij de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent woonachting binnen een straal van +/- 50km van Rotterdam.
 
Wij bieden jou..
  • een uitdagende en verantwoordelijke baan in een dynamisch, informeel bedrijf;
  • de mogelijkheid tot een sterke persoonlijke én technische ontwikkeling d.m.v. diverse cursussen;
  • een mooi pakket arbeidsvoorwaarden;
  • een enthousiast, gemotiveerd en bovenal gezellig team medewerkers;
  • een no-nonsense cultuur, waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt.
Over Centercon 
In 30 jaar tijd is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is onderdeel van de Jupiter Techniek Groep met in totaal 110 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en met meerdere vestigingen beschikt de organisatie over een goede landelijke dekking. Standplaats voor deze vacature is de organisatie Centercon in Rotterdam. 
We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en werkomgeving. Binnen Centercon kennen we een 'platte organisatiestructuur’. De lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Er heerst een informele, no-nonsense cultuur. Medewerkers van Centercon hebben een positieve instelling, zijn betrokken en fungeren als echte teamspelers.
 
Reageren
Ben jij een zowel technisch als commercieel en heb je een positieve instelling? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar Rochelle van der Kolk via sollicitatie@centercon.nl, of via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Rochelle (HR Functionaris) op via 010 258 1126.