Monteur assemblage - Cool Green Solutions

Wij zoeken voor onze vestiging in 's-Gravenpolder (omgeving Goes) een oplossingsgerichte Monteur voor het samenbouwen en assembleren van koeltechnische units.

De functie

Als Monteur bij Cool Green Solutions ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de assemblage van middelgrote tot grote koelunits voor de koeltechnische markt. Je verricht zelfstandig uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot het samenbouwen, assembleren en controleren van koeltechnische units aan de hand van technische tekeningen.

Jouw profiel

Je hebt een technische opleiding genoten (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Mechatronica), bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen (o.a. KTA, F-Gassen, hardsolderen) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in de techniek. Elektrotechnische kennis is een pre. Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteits- en oplossingsgericht. Je bent woonachtig in de omgeving van Goes.

Wij bieden

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een groeiende organisatie;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden;
  • Een klein, hecht en enthousiast en gemotiveerd team van collega’s;
  • Een no-nonsens cultuur waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt;
  • De mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

Wie zijn wij?

Cool Green Solutions is een jong en groeiend innovatief productiebedrijf wat zich binnen de koeltechnische markt onderscheid door het ontwerpen van duurzame en energiezuinige koeltechnische oplossingen en deze aanbiedt aan de koeltechnische installateur. Het betreft middelgrote tot grote koelunits die door het bedrijf zelf worden ontworpen, uitgewerkt en op een frame worden opgebouwd. Cool Green Solutions heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van natuurlijke koudemiddelen propaan (R290), CO2 (R744) en Ammoniak.

Cool Green Solutions maakt onderdeel uit van een internationaal gerenommeerd bedrijf met vestigingen in de belangrijkste Europese landen.

Reageren of informatie

Herken jij jezelf in het profiel van de functie en de kernwaarden van onze organisatie, stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Rochelle van der Kolk (rochellevanderkolk@centercon.nl).

Lees meer over de organisatie Cool Green Solutions op www.coolgreensolutions.nl. Uiteraard kun je voor meer informatie contact met Rochelle opnemen via 0102581126.