Logistiek Manager

* ondernemend * groothandel * technische affiniteit * hands-on * communicatief *

Als Logistiek Manager bij Centercon ben je operationeel verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van de end-to-end supply chain. Je speelt een sleutelrol in het stroomlijnen en coördineren van de logistieke processen, waaronder het optimaliseren van voorraadbeheer, het coördineren van de operatie in het centraal magazijn en het transport (outbound) en de daarbij behorende administratie.

Ook zorg je voor de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast ben je een inspirerende leidinggevende die in staat is om teams te motiveren en te ontwikkelen. Je teamgerichte aanpak draagt bij aan een positieve en productieve werkomgeving. Je geeft direct leiding aan 2 teamleiders en 3 transportplanners en indirect aan ongeveer 24 logistiek medewerkers (magazijnmedewerkers en chauffeurs). Gezamenlijk met de Manager Finance & control en de Inkoopmanager vorm je het operationeel managementteam dat rapporteert aan de CFO.

Je bent resultaatgericht en gefocust op effectieve oplossingen en continue verbetermogelijkheden in zowel processen als prestaties en neemt daarin het voortouw. Een data-gedreven aanpak vormt daarbij de basis. Je verzamelt en analyseert relevante logistieke gegevens en hebt het vermogen deze te structureren en te interpreteren. Je bent in staat in uitdagende situaties flexibel en snel te schakelen, bent ondernemend en hands-on ingesteld en je gelooft in de kracht van teamwork.

Daarnaast ben je in staat om effectief te communiceren op verschillende niveaus, zowel intern als extern. Je kan goed prioriteiten te stellen en door je gestructureerde manier van werken soepel deadlines halen en projecten beheren en uitvoeren. Je hebt meer dan gemiddelde affiniteit met technische handelsbedrijven, hebt een klantgerichte houding en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Standplaats is Rotterdam.

Jouw ervaringsprofiel

 • Afgeronde logistieke opleiding op (minimaal) HBO-niveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante logistieke werkervaring binnen een (groot-)handelsomgeving;
 • Meer dan gemiddelde affiniteit met techniek;
 • Ruime managementervaring.

Competentieprofiel

 • Ondernemend, anticiperend en hands-on;
 • Kwaliteit gedreven;
 • Uitstekende managementvaardigheden;
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om data-gedreven beslissingen te nemen;
 • Uitstekende communicatievaardigheden en een klantgerichte aanpak;
 • Resultaatgericht met een focus op continue verbetering;
 • In staat om te schakelen op alle niveaus.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd, stuur dan jouw cv en motivatie naar: werving@kruger.eu onder vermelding van Centercon-Logistiek Manager. Voor vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met: Suzan van de Bilt of Wouter van Tienhoven van Kruger via 010 - 212 19 22.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.