Verkoopmedewerker Binnendienst Koudetechniek

Ben jij een betrokken teamspeler met een positieve, commerciële instelling? Lees dan snel verder!

De functie

Binnen Centercon ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse orderadministratie en klantencontact vanuit de Verkoopbinnendienst. Je zorgt voor de (back-) orderbewaking en voor een correct verloop van de leveringen en facturatie. Je werkt samen met technisch specialisten die vraagbaak zijn voor technische vragen en het maken van complexe installatietechnische offertes. Je hebt het in je om snel globaal kennis op te doen en te onderhouden betreffende de specificaties van al onze toebehoren waardoor je klanten op de juiste manier kan adviseren. Tevens behandel je retouren en garantieclaims en draag je bij aan een optimale klanttevredenheid.

Functie-eisen

Bij voorkeur MBO werk- en denkniveau d.m.v. opleiding of specifieke ervaring. Je werkt accuraat en dekt en handelt kwaliteits- en oplossingsgericht. Je hebt affiniteit met techniek en ervaring binnen de installatiebranche of technische groothandel is een pré. Door een opbouwend kritische houding t.a.v. het logistieke orderproces signaleer jij verbetermogelijkheden en draagt bij aan het realiseren daarvan.  Je hebt een proactieve houding en bent in staat om met het team de functie verder te ontwikkelen in lijn met de organisatie. Jouw klantgerichte- en commerciële instelling draagt bij aan langdurige relaties met onze klanten. Je kunt goed overweg met MS Office en jij beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Tot slot; je woont in regio Rotterdam.

Wij bieden

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan in een dynamisch bedrijf met de mogelijkheid tot een sterke persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en technische opleidingen.
  • Een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden.
  • Een enthousiast en gemotiveerd team medewerkers.
  • Een no-nonsense cultuur, waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt.
  • Darten, tafelvoetballen of tafeltennissen in je pauze.
  • Jaarlijkse (team)uitjes.

Over Centercon

In bijna 30 jaar tijd is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is samen met Multi-Import, Wijbenga, Cool Green Solutions in Nederland en Refritec in België onderdeel van de Jupiter Techniek Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en met meerdere vestigingen beschikt de organisatie over een goede landelijke dekking. Standplaats voor deze vacature is de organisatie Centercon in Rotterdam.

Reageren

Ben jij commercieel ingesteld en heb je een positieve instelling? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar Rochelle van der Kolk via sollicitatie@centercon.nl. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact met ons op via 010 258 1126. 

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld!