Vacature Magazijnmedewerker (fulltime)

Wij zoeken een fulltime Magazijnmedewerker ter versterking van de afdeling expeditie op ons hoofdkantoor in Rotterdam.

De functie

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven magazijnmedewerker. Binnen Centercon ben jij samen met je collega’s van de afdeling expeditie verantwoordelijk voor het verwerken van de inkomende en uitgaande goederenstroom. Dit houdt in dat je werkzaamheden verricht zoals orderpicken volgens paklijsten, laden en lossen en het controleren van de aantallen van inkomende goederen. Tenslotte zorg je ervoor dat onze binnenkomende goederen worden gelabeld en dat ze op tijd worden opgeslagen in ons magazijn. Dit alles doe volgens de opgestelde veiligheidsvoorschriften. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden variëren tussen 07.00 en 18.00.

Je profiel

Ben jij per direct (of op korte termijn) beschikbaar? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Als je daarbij beschikt over de volgende kwalificaties zijn wij op zoek naar jou!

  • Een MBO diploma Logistiek
  • Een reach-, hoogbouw- en heftruckcertificaat
  • Relevante logistieke ervaring in een groothandelsomgeving
  • Spreekt vloeiend Nederlands
  • Secuur, flexibel en houdt van aanpakken

Wij bieden

  • Een arbeidscontract met marktconforme voorwaarden
  • Een verantwoordelijke en afwisselende functie in een financieel gezond bedrijf
  • Een no-nonsense cultuur waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt
  • Een plek in een enthousiast en gemotiveerd team van ca. 10 mensen

Over Centercon

In 25 jaar is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is dan ook georga­niseerd rond twee business units: koudetechniek en klimaattechniek. Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam en met ook vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking. Centercon is onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.

Reageren

Ben jij een betrokken teamspeler met een positieve instelling? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar Rochelle van der Kolk via sollicitatie@centercon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld!