Technisch Specialist Koudetechniek Rotterdam

Wij zoeken een Technisch Specialist Koudetechniek met gevoel voor commercie, ter versterking van ons team in Rotterdam.

De functie

Binnen Centercon adviseer je onze relaties op technisch gebied over onze producten en units. Je selecteert de componenten die nodig zijn voor het technisch ontwerp en werkt deze informatie uit tot een offerte. Je bent samen met de Accountmanagers verantwoordelijk voor de begeleiding van het project en opdrachten die hier uit volgen. Kortom, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de koeltechnische oplossingen die Centercon te bieden heeft. Je speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt voor een optimale service naar onze relaties.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau d.m.v. opleiding of specifieke ervaring. Je bent in het bezit van een relevante koeltechnische opleiding. Ook heb je ruime ervaring in deze markt en inhoudelijke kennis van koeltechnische processen en producten. Je werkt accuraat, denkt en handelt kwaliteits- en oplossingsgericht. Als persoon ben je een zelfwerkzame teamspeler met daadkracht en initiatief. In verband met het internationale karakter van deze functie beheers jij de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent woonachting binnen een straal van +/- 50km van Rotterdam.

Wij bieden

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan in een dynamisch bedrijf met de mogelijkheid tot een sterke persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en technische opleidingen binnen de Koudetechniek.
  • Een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden.
  • Een enthousiast en gemotiveerd team medewerkers.
  • Een no-nonsense cultuur, waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt.

Over Centercon

In 30 jaar tijd is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is onderdeel van de Jupiter Techniek Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en met meerdere vestigingen beschikt de organisatie over een goede landelijke dekking. Standplaats voor deze vacature is de organisatie Centercon in Rotterdam.

Reageren

Ben jij een zowel technisch als commercieel en heb je een positieve instelling? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar Rochelle van der Kolk via sollicitatie@centercon.nl, of via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010 258 1126.

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld!