Over Centercon

In 30 jaar is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is georga­niseerd rond twee business units: koudetechniek en klimaattechniek. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en met vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking. Centercon is samen met HeytecWijbenga en Cool Green Solutions onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.

Missie

Centercon streeft ernaar de best presterende technische groothandel in onze soort en branche te zijn door op onnavolgbare en persoonlijke wijze een bijdrage te leveren aan het succes van de installateur én zijn werkbeleving.

Visie

Centercon is dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor een optimale bedrijfsvoering van de installateur in de koude- en klimaattechniek.

Kernwaarden

Centercon is een betrokken teamspeler met een positieve instelling. Bij ons gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Daarin gaan wij verder dan wie dan ook. Kortom, wij maken het u graag gemakkelijk en dat vatten wij samen in drie woorden: snel, deskundig en persoonlijk.