Oktober 2014 - CGS - Operationeel Manager

Ben jij een betrokken teamspeler met een positieve instelling?

Stuur ons dan vandaag nog je sollicitatie.

Wij zoeken een Operationeel Manager

Een initiatiefrijke en communicatief vaardige rechterhand van de directie.

De functie

Als Operationeel Manager bij Cool Green Solutions ben jij de rechterhand van de directeur. Je regelt de interne zaken en bent operationeel verantwoordelijk voor de productie binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het productieproces op de werkvloer zo efficiënt mogelijk verloopt en stuurt de hierbij betrokken werknemers aan.  Je maakt de planning, stuurt de werkvoorbereiding, de engineering en de inkoop van benodigde materialen aan. Tevens regel je het transport en huur je eventuele externe partijen in. Je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers en rapporteert aan de directeur.

Jouw Profiel

Je hebt een technische HBO opleiding genoten (bij voorkeur koeltechnisch), of door kennis en werkervaring in de installatietechniek opgedaan aangevuld met relevante cursussen. Je hebt bij voorkeur ervaring met zowel project- als productiemanagement en aantoonbare leidinggevende en communicatieve vaardigheden. Je bent iemand die goed functioneert binnen een klein team en initiatief toont in het opzetten en structureren van werkprocessen en procedures. Je hebt een commerciële insteek en helpt waar nodig zelf een handje mee in het proces.  Je bent woonachtig in de omgeving Goes.

Wij bieden

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een groeiende organisatie,
  • Een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden inclusief leaseauto,
  • Een klein maar enthousiast en gemotiveerd team van collega’s
  • Een no-nonsens cultuur waarbij inzet gewaardeerd en beloond wordt

Wie zijn wij?

Cool Green Solutions is een jong en groeiend innovatief productiebedrijf wat zich binnen de koeltechnische markt onderscheid door het ontwerpen van duurzame en energiezuinige koeltechnische oplossingen en deze aanbiedt aan de koeltechnische installateur. Het betreft middelgrote tot grote koelunits die door het bedrijf zelf worden ontworpen, uitgewerkt en op een frame worden opgebouwd.  Cool Green Solutions heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van natuurlijke koudemiddelen propaan (R290), CO2 (R744) en Ammoniak.

Cool Green Solutions maakt onderdeel uit van een internationaal gerenommeerd bedrijf met vestigingen in de belangrijkste Europese landen.

Reageren/informatie

Herken jij jezelf in het profiel van de functie en de kernwaarden van onze organisatie, stuur dan je motivatie en CV naar: sollicitatie@centercon.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cool Green Solutions B.V.
T.a.v. de afdeling HRM
Postbus 11335 - 3004 EH Rotterdam
T 010 458 44 55
F 010 458 47 48
E sollicitatie@centercon.nl

Lees hier meer over de organisatie Cool Green Solutions.

  1. Geslacht *