2021 sep - Bezoek ons op Vakbeurs Energie - Gratis toegang!

Centercon en LG zijn aanwezig tijdens Vakbeurs Energie op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch en u bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze stand in hal 3 op standnummer B024.

Hier vertellen wij u graag alles over de nieuwste oplossingen op het gebied van warmtepompen welke een nog hogere prestatie kennen dan de huidige modellen. De nieuwste toepassing voor (woonhuis)ventilatie wordt gepresenteerd en natuurlijk mag slim energie management met het Energy Storage System niet ontbreken.

Workshop 'LG Heating Solutions: voor ieder wat wils' 
Productmanager Klimaattechniek Erik Stolk geeft iedere dag de workshop 'LG Heating Solutions: voor ieder wat wils'. 

Erik: “De warmtepomp is een hot item maar tegelijkertijd voor velen nog een vaag begrip. In een korte presentatie laat ik zien welke 3 beroepsgroepen aan de slag kunnen met de warmtepomp, maar ook met de andere duurzame oplossingen die LG Electronics te bieden heeft. Door breed te kijken naar maatregelen en mogelijkheden zult u zien dat de warmtepomp (bijna) voor iedereen binnen handbereik is.”

De workshop is iedere dag bij te wonen van 12:45 - 13:15 uur in het Praktijktheater binnenklimaat.

- Welke duurzame verwarmingsoplossingen biedt LG voor de e-installateur?
- Welke duurzame verwarmingsoplossingen biedt LG voor de w-installateur?
- Welke duurzame verwarmingsoplossingen biedt LG voor de loodgieter?


* Gratis registreren kan tot maandag 11 oktober

Vakbeurs Energie
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2021 vindt de 16de editie van Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is niet meer weg te denken voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Ruim 350 exposanten en partners zijn er te bezoeken - en honderden inhoudelijke sessies. Uniek is de verbinding tussen de belangrijkste betrokken sectoren: de gebouwde omgeving (sinds 2019 mede door de combinatie met het nieuwe PREFAB), de industrie (door de combinatie met Industrial Heat & Power) en de mobiliteit (door de combinatie met Zero Emission | Ecomobiel).

Vakbeurs Energie is geopend van 10:00 - 17:00 uur. Voor meer informatie: www.vakbeursenergie.nl

Wij ontvangen u graag op onze stand in hal 3 op standnummer B024.