COVID-19. Wij zijn er voor u, ook op afstand!

Beste relatie,

 

De genomen maatregelen in verband met het Corona virus beïnvloeden ons dagelijks leven enorm. Wij doen er alles aan om de gezondheid van onze collega’s en hun gezinnen te waarborgen. Daarnaast doen we er natuurlijk alles aan om u als klant zo goed mogelijk te blijven bedienen. 

Centercon volgt het dringende advies op van de overheid en RIVM. Dat betekent dat onze medewerkers zoveel mogelijk werkzaamheden vanuit huis verrichten. Hierdoor kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Desalniettemin zullen wij er alles aan doen om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen ondanks de maatregelen die wij hebben moeten treffen.

Voorraad en beschikbaarheid
Centercon heeft diverse maatregelen genomen om de voorraden te versterken. Op dit ogenblik zijn er geen achterstanden in onze levering. Er doen zich echter wel enkele vertragingen voor in de aanvoer van producten, met name door vertragingen in het transport. Gezien onze hoge voorraad kunnen wij u blijven bedienen. We volgen de situatie met betrekking tot leveringen op de voet en doen er alles aan om de continuïteit te waarborgen. Wij blijven uw orders met de grootste aandacht en zorg opvolgen. 

Wijzigingen Afhaalbalie
Vanaf heden fungeren onze verkoopbalies alleen als afhaalbalies. U kunt uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het gewenste moment voor u klaar staat om af te halen.

Ploegendienst magazijn
Tevens hebben wij ervoor gekozen om de medewerkers in ons magazijn in ploegendiensten te laten werken. Dit om ervoor te zorgen dat ook hier de continuïteit gewaarborgd blijft. 

Trots op samenwerking
Graag willen we nog benadrukken dat wij met trots en respect kijken naar de samenwerking met ons eigen personeel, onze leveranciers en partners. Samen zorgen we ervoor dat onze service en levering ook in deze periode door kunnen gaan. Wij hopen op uw begrip en een snelle verbetering van de situatie en wensen u veel gezondheid toe.

Team Centercon