2018 okt - Nieuw! Centercon College & Warmtepomp Inspiratie Centrum

Binnenkort openen officieel de deuren van het Centercon College en het Warmtepomp Inspiratie Centrum op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Dé plek voor installateurs en adviseurs waar wij graag onze actuele kennis en ervaring met u delen.

Centercon College
Samenwerking en persoonlijke service zijn bij Centercon erg belangrijk. Michel Kerst, Technisch Manager Klimaattechniek en één van de initiators van het Centercon College, legt uit: “De installateur of adviseur is onze belangrijkste link naar de eindgebruiker. Daarom zorgen wij er graag voor dat hun kennis up to date is, dat zij onze apparatuur met de grootste zorg en precisie kunnen installeren en eventuele vragen van klanten naar volle tevredenheid kunnen beantwoorden.”
Centercon biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen vanuit de kennis en ervaring van eigen medewerkers en partners.

Diversiteit
Het Centercon College biedt een grote diversiteit aan trainingen. U kunt hier terecht voor technische trainingen over onze producten en actuele thema’s zoals bijvoorbeeld de warmtepomp.

Kosten en inschrijven
De trainingen van het Centercon College zijn geheel gratis te volgen. Binnenkort kunt u via onze speciale module op www.centercon.nl alles lezen over de inhoud en de data van de trainingen. Ook kunt u zich via de website aanmelden.

Warmtepomp Inspiratie Centrum
Voor alle informatie over warmtepompen bent u, indien gewenst samen met uw klant, meer dan welkom in ons Warmtepomp Inspiratie Centrum. Hier kunt u de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van gasloos verwarmen zien, voelen en bovendien horen.

Bent u nu al benieuwd, maak dan gerust een afspraak met één van onze accountmanagers of neem contact op via centercongaatverder@centercon.nl