2018 apr - Prijswijzigingen LG per 1 mei 2018

Centercon zal vanaf dinsdag 1 mei 2018 de prijzen van diverse LG-productgroepen aanpassen. De gemiddelde prijsstijging zal tussen de 2-3% bedragen. De oorzaak van de prijsstijging is met name de gestegen productiekosten en de toenemende prijzen van koudemiddel R410A.

Overzicht prijsaanpassingen LG

Binnen een LG-productgroep kunnen de prijzen van individuele artikelen variëren. Daarom adviseren wij u om altijd het artikelbestand te downloaden van www.centercon.nl (onder ‘Actuele productgegevens’) of van www.2ba.nl. Het bestand zal beschikbaar zijn vanaf 1 mei 2018.

Catalogus Klimaatoplossingen 2018/2019

Ook dit jaar brengt Centercon weer een nieuwe Catalogus Klimaatoplossingen uit voor 2018/2019. Hierin vindt u de nieuwe line-up LG-units. De RAC- en CAC-productgroepen gaan voor een groot deel over op koudemiddel R32. De nieuwe Catalogus Klimaatoplossingen 2018/2019 wordt eind mei bij u afgeleverd.

Nieuwe ontwikkelingen

Zoals u wellicht uit de media vernomen heeft, groeit Centercon in de verwarmingsmarkt. De komende jaren zullen gaswandketels worden vervangen door warmtepompen. Centercon biedt complete werkende oplossingen met een warmtepomp met boiler, buffer, appendages en afgiftesystemen.
Uniek is de Integrated Water Tank (IWT) van LG waarbij binnendeel, boiler en buffer met elkaar geïntegreerd zijn. Uiteraard is er op deze units ISDE-subsidie beschikbaar. Een overzicht hiervan vindt u binnenkort op onze website.

Monobloc R32 met 65 graden water

Deze zomer zal Centercon ook de nieuwe Monobloc warmtepomp met koudemiddel R32 introduceren. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken waardoor er meteen 65 graden water kan worden gemaakt. Legionellapreventie is daardoor niet meer nodig. Ook zijn koeltechnische handelingen niet meer nodig.

Mijn Centercon

Wij adviseren u om via onze webshop uw actuele conditiebestand te downloaden. Indien u nog geen ‘Mijn Centercon’ account heeft, kunt u uw persoonlijke inloggegevens aanvragen via onze website.

Persoonlijke service

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten? Neem dan contact op met uw vaste Centercon contactpersoon of bel met een medewerker van één van onze vestigingen. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar!

Omschrijving Link
Brief met informatie over de LG-prijsaanpassingen per mei 2018

Klik hier