2017 aug - Prijsaanpassingen september 2017

Centercon zal vanaf vrijdag 1 september 2017 de prijzen van enkele productgroepen aanpassen. De oorzaken hiervan zijn de sterk stijgende grondstofprijzen, dalende of stijgende bedrijfs- en productiekosten van onze toeleveranciers. Wij zullen deze aanpassingen doorrekenen in onze brutoprijzen. 

Koudemiddel

In verband met de groeiende vraag naar koudemiddelen en de verminderde beschikbaarheid in tonnen CO2 equivalent conform het quota in de F-gassenregeling zijn nieuwe prijsaanpassingen onvermijdelijk.

Overzicht prijsaanpassingen

Hieronder vindt u een overzicht met de gemiddelde prijsaanpassingen per productgroep. Binnen een productgroep kunnen de prijzen van individuele artikelen variëren. Daarom adviseren wij u om altijd het artikelbestand te downloaden van centercon.nl (onder ‘Actuele productgegevens’), of van 2ba.nl.
Het bestand zal beschikbaar zijn vanaf 1 september 2017. 

Mijn Centercon

Vanaf vrijdag 1 september kunt u op onze webshop ‘Mijn Centercon’ zien op welke artikelen de prijswijzigingen voor u van toepassing zijn. Wij raden u aan om hier het conditiebestand te downloaden (onder ‘Service’). Indien u nog geen ‘Mijn Centercon’ account heeft, kunt u uw persoonlijke inloggegevens aanvragen via onze website.

Persoonlijke service

Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten? Neem dan contact op met uw vaste Centercon contactpersoon of bel met een medewerker van een van onze vestigingen. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar!

Omschrijving Link
Brief met informatie over de prijsaanpassingen per september 2017

Klik hier

Gemiddelde percentuele stijging van de productgroepen per september 2017

 

Klik hier