2017 jul - Centercon/LG op Installatie Vakbeurs Hardenberg

Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt de 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. Centercon en LG zijn ook dit jaar aanwezig. Op de LG-stand tonen wij samen de nieuwste klimaatoplossingen, waaronder de LG Multi V 5.

Vrij recent heeft LG een nieuwe VRF lijn geïntroduceerd; de Multi V 5. In een artikel op Installatie360.nl vertelt Niels Visser van Centercon over de belangrijkste verschillen met generatie 4:


“De V 5 beschikt over Dual Sensing Control, waarbij niet alleen de temperatuur wordt gemeten, maar ook rekening wordt gehouden met de luchtvochtigheid. Hiermee wordt meer comfort voor de gebruiker geboden. Daarnaast beschikt de installatie over een slimmer olie return cyclus die uitgaat van de oliebehoefte in het buitendeel in plaats van de tijd. Ook levert de installatie nog altijd een hoog verwarmingsvermogen bij lage buitentemperaturen. Het verlies bij minus 10 graden Celsius is slechts 5% in plaats van de gebruikelijke 25-30%. De Smart Load functie bepaalt afhankelijk van de behoefte de verdampingstemperatuur. Zo kan je bijvoorbeeld de minimum temperatuur instellen die uit de roosters stroomt. Tochtverschijnselen behoren zo tot het verleden. Tot slot zijn alle VRF Multi V 5 units afgewerkt met een Ocean Black Fin coating, die optimaal bescherming biedt tegen corrosieve omgevingsfactoren.”

Bezoek Centercon / LG op standnummer 503 in hal 5. Vraag hier uw gratis e-ticket aan.