2016 aug - Centercon/LG op Installatie Vakbeurs Hardenberg

Ook dit jaar zijn Centercon en LG aanwezig op de Installatie Vakbeurs, dé jaarlijkse beurs voor installatietechniek die van 13 t/m 15 september plaatsvindt in Hardenberg. Op de LG stand tonen wij samen de nieuwste klimaatoplossingen, waaronder de Centower en de LG Multi V IV.

De Centower is een klimaattotaaloplossing die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen Centercon en LG. De toren is gebaseerd op de LG Therma V, een 3-in-1 lucht-water warmtepomp die zowel een woning als het sanitair water verwarmt en koelt. Tijdens de beurs demonstreren wij u graag onze complete oplossing voor het installeren van de energiezuinige LG Therma V.

LG’s Multi V IV oplossing biedt innovaties op de volgende vlakken: compressor, oliecircuit, warmtewisselaar en koudemiddelcircuit. Dit systeem is volgens Eurovent bovendien het meest energie-efficiënte klimaatsysteem voor bedrijfsgebouwen van dit moment, waardoor het tot 30% efficiënter is dan vergelijkbare systemen.

Wilt u meer weten over deze producten? Bezoek LG en Centercon op stand 514 in hal 5. Vraag hier eenvoudig uw gratis e-ticket aan.