2016 apr: Centercon Expertdag: Schrijf u tot 6 mei gratis in!

Bereid u voor op de toekomst

Op donderdag 12 mei organiseert Centercon een Expertdag met als thema “Ontwikkelingen in de Koudetechniek”. Op deze dag krijgt u praktische informatie waarmee u zich kunt voorbereiden op de toekomst van de koudetechniek.

Aanmelden

Deelname aan de Expertdag is gratis! Het enige wat u hoeft te doen is uzelf aanmelden via

www.centerconexpertdag.nl

Heeft u vragen of problemen met aanmelden? Stuur dan een mail naar info@centerconexpertdag.nl.

Wat kunt u verwachten?

De Expertdag is interessant voor zowel kleine als grote installatiebedrijven. Vakrelevante sprekers geven presentaties in het thema "Ontwikkelingen in de Koudetechniek". Verder is er een minibeurs waar onze meest toonaangevende leveranciers hun laatste ontwikkelingen tonen. Bovendien is er voldoende gelegenheid om vragen aan hen te stellen.

De presentaties worden verzorgd door Bitzer, Climalife, Copeland, Luvata/ECO, L'Unité/Tecumseh en ons Duitse zusterbedrijf TEKO Unitbouw. De sprekers zullen ook op de minibeurs aanwezig zijn. Verder zijn er stands van Amprobe, Armacell, Centercon, CPS, Danfoss, Eliwell, EmersonITE, Johnson Controls, Kelvion en Murco.

Locatie

De Expertdag zal plaatsvinden in het Paviljoengebouw van Landgoed Zonheuvel in Doorn (adres: Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn). Het programma begint om 14:00 en zal naar verwachting om 20:00 eindigen. Uiteraard laten we u niet met een lege maag vertrekken.

De Expertdag belooft een leerzame en gezellige dag te worden. Vergeet u dus niet in te schrijven via www.centerconexpertdag.nl. We hopen u op 12 mei te mogen verwelkomen!