2023 jan - Kelvion breidt uit met de MSC commerciële blokkoelers

Kelvion behoort (sinds 1920) tot één van de meest toonaangevende fabrikanten die wereldwijd oplossingen biedt van warmtewisselaars voor de commerciële en industriële koudetechniek.

Ruim twee jaar geleden heeft Kelvion de SPB serie van Kuba vervangen door de KSC serie. Deze serie is voorzien van EC-ventilatoren met een diameter van 230mm of 300mm. De 230mm ventilator heeft standaard een motor met 2 toerentallen en de 300mm ventilator heeft zelfs 4 toerentallen.

De nieuwe MSC serie is de aanvulling voor grotere capaciteiten en vervangt de grotere modellen van de SPB en de SGB serie van Kuba. Hiermee maakt Kelvion een volgende stap in de productharmonisering. 

Deze serie is voorzien van EC-ventilatoren met een diameter van 400mm of 500mm die traploos toerenregelbaar zijn (0-10V). Deze serie is heel goed inzetbaar voor projecten waaraan hoge eisen worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de grotere koel- en vriescellen. De blokkoelers kunnen uitgevoerd worden met verschillende opties, zodat deze voldoet aan de gestelde eisen. Denk hierbij aan het Shut-Up ontdooisysteem, een geïsoleerde lekbak en scharnierende ventilatoren.

Enkele voordelen:

  • Efficiënte en concurrerende oplossing voor basistoepassingen in supermarkten, magazijnen of koelcellen.
  • De scharnierende zijpanelen en scharnierende lekbak kunnen verwijderd worden voor eenvoudigere installatie en toegankelijkheid bij onderhoudsinspecties en tijdens het reinigen.
  • De afgeronde hoeken van de omkasting zorgen voor een aantrekkelijk design en een eenvoudige reiniging.
  • De MSC blokkoeler heeft koelcapaciteiten haalbaar tot ca. 50 kW bij Eurovent SC2 condities (0/-8°C) gebaseerd op ENV 328.
  • Standaard geleverd met 0-10V EC-ventilatormotoren, wat resulteert in een verlaagd stroomverbruik en uitstekende systeemprestaties. (MSC: niet voorbedraad, KSC: wel voorbedraad)
  • 45/90 bar CO₂-opties beschikbaar.

​Centercon helpt u graag bij het selecteren van de juiste koeler. Meer informatie over de blokkoelers vind u in de online catalogus

Bestel nu via Mijn Centercon
Wist u dat u de Kelvion blokkoelers ook heel eenvoudig kunt bestellen via Mijn Centercon? Via onderstaande button komt u direct in onze webshop.

Heeft u nog geen inlogcode? U kunt deze hier direct aanvragen. Ook kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze app

Voor vragen kunt u contact opnemen via sales@centercon.nl of (010) 258 11 20.