2023 feb - Profiteer met de nieuwe LG Standard Plus!

De nieuwe LG Standard Plus modellen zijn nu standaard voorzien van de Plasmaster IonizerPLUS, zuivere lucht is daardoor gegarandeerd. De Ionizer zorgt er namelijk voor dat de lucht gereinigd wordt van schadelijke bacteriën en vieze geurtjes. Uiteraard beschikt de Standard Plus nog steeds over de reeds bekende functies zoals comfort air en fast cooling en ingebouwde WiFi.


Met de LG Standard Plus profiteert u van:

 • Laag geluidsniveau (19dB) en daardoor zeer geschikt voor in slaapkamers of kantoor
 • Gemakkelijk te bedienen met Voice Control
 • Simpel en strak design met verborgen display
 • Ingebouwde WiFi (LG ThinQ app)
 • Inverter Compressor met 10 jaar garantie
 • Geïntegreerde Plasmaster IonizerPLUS

Plasmaster IonizerPLUS
In units welke voorzien zijn van Plasmaster IonizerPLUS zorgen meer dan 3 miljoen ionen voor een sterilisatie van de lucht. Ook omringende schadelijke stoffen zoals pollen, bacteriën, huisstofmijt en schimmels worden gezuiverd. Bij het inschakelen van de airconditioner worden ionenclusters gevormd welke in de ruimte worden uitgestoten. Schadelijke stoffen worden ingekapseld en onschadelijk gemaakt waardoor vieze geurtjes verdwijnen en schone lucht het resultaat is.

Verschillende filtersystemen van LG
LG kent in haar uitgebreide pakket aan airconditioners diverse manieren om de ruimte te conditioneren. We hebben het hier niet alleen over koelen of verwarmen, maar ook over de manier hoe de lucht in een ruimte gereinigd kan worden. We hebben de verschillende termen van de meest voorkomende filtersystemen voor het gemak even op een rijtje gezet in dit artikel op onze website.

De nieuwe LG Standard Plus met Plasmaster IonizerPLUS is vanuit voorraad leverbaar door Centercon en scherp geprijsd met de Wandunit Palletactie. 

kW Binnenunit Buitenunit
2,5 PC09ST.NSJ PC09ST.UA3
3,5 PC12ST.NSJ PC12ST.UA3
5 PC18ST.NSK PC18ST.UL2
6,6 PC24ST.NSK PC24ST.U24

Wilt u meer informatie of een uitgebreid advies? Neem dan contact op met uw accountmanager of stuur een bericht naar salesairco@centercon.nlProfiteren met de nieuwe LG Standard Plus bij levering vanaf 1 maart
Meer volume = meer voordeel

 • Speciale actieprijzen bij afname van 6 units in de mix en franco levering
 • Bij een complete levering van 3 pallets* ontvangt u:
  - Een extra korting van € 180,- op uw bestelling
  - Gratis deelname en leads via ons Lead Platform 

* 1 type per pallet. Pallets in de mix mogelijk.

Kijk in onze webshop voor de actieprijzen.**

Levering op Europallets
Wij leveren uw bestellingen op Europallets. Om u goed van dienst te zijn en de kwaliteit van onze leveringen te blijven garanderen, ontvangen wij de Europallets na verwerking graag retour. Op deze manier zetten wij ons in voor een duurzamere manier van werken. U kunt de Europallets meegeven aan onze chauffeurs. Zij zullen u hier tevens aan herinneren. Dank voor de medewerking!

**  Actieprijzen zijn geldig op leveringen vanaf 1 maart 2023 van de nieuwe LG Standard Plus met Plasmaster Ionizer+. Afname van minimaal 1 pallet. 6 units = 1 pallet. Bij afname van 1 pallet geldt: afname van units in de mix of van 1 type. Bij 3 pallets in 1 levering geldt: afname van 1 type per pallet en pallets in de mix mogelijk.