2022 jun - LG Small Server Room Cooling Solution

Het goed koelen van een serverruimte is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Daarom introduceert Centercon de LG Small Server Room Cooling Solution. 

Centercon biedt een breed scala aan klimaatapparatuur welke in nagenoeg elke omstandigheid kan worden toegepast. Met de nieuwe Small Server Room Cooling Solution voor het koelen van serverruimtes heeft LG dé troef in handen voor een stabiele en betrouwbare werking. 


Een serverruimte bestaat uit netwerkcomputers en opslag van data die door bedrijven wordt gebruikt om gegevens in het gebouw te organiseren, te verwerken en te verspreiden. LG biedt met de MJxxPC modellen een slimme en veilige oplossing voor serverruimtes.

Met de compacte binnenunits, eenvoudige installatie, een automatisch back-up systeem bij een foutmelding of wanneer de capaciteit niet voldoende is, geeft de LG Small Server Room Cooling Solution 24/7 bescherming aan uw data. 

De serverruimte van vandaag moet aan steeds meer eisen voldoen. Veel mensen werken op dit moment nog thuis, maar het grote werk achter de schermen gebeurt steeds vaker in de patchruimte. Met alle data en informatie die dagelijks geprocessed moet worden komt een hoop energie vrij. Omdat gegevens niet verloren mogen gaan is koeling in de serverruimte van essentieel belang! 

De LG Single Split Small Server Room Cooling Solution is de ideale en uitgebreide oplossing speciaal voor serverruimtes, maar kan ook voor andere toepassingen worden ingezet.

Werking
De set, bestaande uit een binnen- en buitenunit, wordt middels een standaard bijgeleverde infraroodafstandsbediening bediend. Wanneer een grotere capaciteit nodig is, is het mogelijk de set uit te breiden en te koppelen aan een bedrade bediening*. Het systeem kan worden uitgebreid tot een maximum van 4 sets op 1 bediening met een totale koelcapaciteit van 27 kW.

De units zijn standaard voorzien van ‘Bedrijfsrotatie-interval’, ‘Back-up bij capaciteitstekort’ en ‘Back-up bij foutmelding’. De binnenunit is net als andere wandunits voorzien van diverse airflow functies welke naar wens ingesteld kunnen worden. Dankzij een automatisch back-up systeem in de regeling kan de gebruiker de serverkoeling eenvoudig managen. 

* Gebruik hiervoor de PREMTB100 (RS3) bediening. Voor het koppelen van de sets is tevens een groupcontrol wire PZCWRCG3 benodigd. Beiden zijn optioneel verkrijgbaar en worden niet standaard meegeleverd.


In onze folder vertellen wij u graag meer over de functies, verschillende scenario's, specificaties en voordelen van de LG Serverruimte unit. Download de folder via deze link of vraag een gedrukt exemplaar aan via dit formulier.


Wilt u meer informatie of een uitgebreid advies? Neem dan contact op met uw accountmanager.