2022 jul - Revolutionaire warmtepompboiler van LG

De stijlvolle nieuwe warmtepompboiler van LG gooit niet alleen hoge ogen als het gaat om de looks, maar ook om de prestatie ervan. Met het grootste gemak wordt tapwater snel én gasloos bereid en dankzij de Dual Inverter Compressor wordt dat ook nog eens erg zuinig gedaan.
 
Met een netto voorraad van 200 of 270 liter tapwater is warm water snel binnen handbereik. Dit komt mede door de geïntegreerde verwarmingslogica welke ervoor zorgt dat de boiler tot wel 30% sneller opwarmt. Aan gebruikersgemak ook geen gebrek: de warmtepompboiler is met een eenvoudig bedienpaneel makkelijk te programmeren. De diverse modi zijn ook nog eens te bedienen en te monitoren met de LG ThinQ app zodat het zelfs mogelijk is om tapwater op afstand uit of aan te zetten.

Belangrijkste kenmerken
• De DUAL Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler
• 20 procent sneller en 30 procent warmer water dan bij een boiler zonder DUAL Inverter-technologie
• Capaciteit van 200 of 270 liter
• Geluidsemissie beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast
• Strak design dat al meerdere malen bekroond werd
• Te verbinden met Wifi en de LG ThinQ-app voor online monitoring
• 10 jaar garantie

Subsidiemogelijkheden
De LG Warmtepompboiler modellen WH20S en WH27S met een COP van resp. 3,5 en 3,85 komen in aanmerking voor de EIA en ISDE 2022 en zijn uit voorraad leverbaar.

Centercon heeft alle klimaatapparatuur van LG die in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA) én de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) samengevat in een handige brochure. In deze brochure vindt u de warmtepompboilers, een uitgebreide Therma V-selectie, de complete VRF line-up en de Commerciële Airconditioning line-up welke in aanmerking komen voor de diverse subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie in onze brochure Subsidies 2022​​​​​​​.

In onze folder over de LG Warmtepompboiler vertellen wij u graag meer over de voordelen, mogelijkheden en specificaties. Download de folder via deze link of vraag een gedrukt exemplaar aan via dit formulier

Centercon levert een compleet assortiment aan warmtepompen, waterzijdige appendages en gereedschappen. Daarnaast denken we graag mee met uw project. Centercon gaat verder! 

Wilt u meer informatie of een uitgebreid advies? Neem dan contact op met uw accountmanager of stuur een bericht naar salesairco@centercon.nl