2022 jul - Nieuwe vacatures Centercon

In 35 jaar tijd is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is nog steeds groeiende en daarom delen wij graag de vacatures die wij op dit moment open hebben staan. 

We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en werkomgeving. Binnen Centercon kennen we een 'platte organisatiestructuur’. De lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Er heerst een informele, no-nonsense cultuur. Medewerkers van Centercon hebben een positieve instelling, zijn betrokken en fungeren als echte teamspelers. 

Spreekt dit alles jou aan? Wellicht zit er een vacature tussen die bij je past!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Project Technicus (Rotterdam)
In deze afwisselende en uitdagende functie (36 - 40 uur) begeleidt en ondersteun je de klant bij de uitvoering van projecten (Bijvoorbeeld LG Multi V / LG warmtepomp totaalsystemen). Meer informatie over de functie vind je hier.  

Inkoper (Rotterdam)
Wegens groei zijn wij ter uitbreiding van ons team in Rotterdam (Bedrijventerrein Noord-West) op zoek naar een Inkoper (32 - 40 uur). Meer informatie over de functie vind je hier.

Magazijnmedewerker (Rotterdam)
Je verzamelt orders volgens paklijsten. Je zorgt ervoor dat de bestelling compleet en foutloos klaar staat om ingepakt te worden. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 18.00 uur. Meer informatie over de functie vind je hier.

Technisch Commercieel Medewerker Koudetechniek (Rosmalen)
Binnen Centercon adviseer je onze relaties op technisch gebied over onze producten en units. Je selecteert de componenten die nodig zijn voor het technisch ontwerp en werkt deze informatie uit tot een offerte. Je bent samen met de Accountmanager verantwoordelijk voor de begeleiding van de projecten en opdrachten die hieruit volgen. Kortom, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de koeltechnische oplossingen die Centercon te bieden heeft. Je speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt voor een optimale service naar onze relaties. Meer informatie over de functie vind je hier.

Wij horen heel graag van jou!

Ken of ben jij iemand die past bij bovenstaande vacatures? Stuur je motivatiebrief en CV naar Rochelle van der Kolk via sollicitatie@centercon.nl

Heb je nog vragen? Neem dan via 010 258 11 26 contact op met Rochelle van der Kolk.