2022 aug - In de spotlight: LG ARTCOOL Gallery

Uw mooiste foto of favoriete afbeelding aan de muur én ook koelen of verwarmen, het kan met de stijlvolle LG ARTCOOL Gallery. 

Dankzij de verwisselbare fotolijst is het mogelijk om de stille en zuinige airconditioner mooi in het interieur op te laten gaan. De gekoelde of verwarmde lucht wordt gelijkmatig in de ruimte verdeeld door het driewegs-luchtstroomconcept. Daarnaast wordt de lucht continu gezuiverd door het Neo Plasma Air Purifying Systeem.

Dankzij de dynamische inverter brengt de LG ARTCOOL Gallery uw ruimte het hele jaar door netjes op de gewenste temperatuur. Stil, zuinig en met het grootste gemak! De ‘silent night operation’ koelt een geselecteerd aantal uren op het heetst van de dag en keert ’s avonds automatisch terug naar de normale stand voor een aangename, geruisloze nachtrust.

Met de LG ThinQ app en optionele Wifi module is het mogelijk om de unit eenvoudig op afstand te bedienen. Wanneer u maar wil, waar u maar bent. 

Systemen combineren? De ARTCOOL Gallery is in zowel single- als multisplit, maar ook in de Multi V serie verkrijgbaar in 2,5 en 3,5 kW.

Belangrijkste kenmerken
• 
Stijlvol design
• Energiebesparend, koelt snel
• 10 jaar garantie op de compressor
​• Plasmaster™ Ionizer luchtfilter

De LG ARTCOOL Gallery is leverbaar door Centercon.

In onze folder over de LG Airconditioners vertellen wij u graag meer over de voordelen, mogelijkheden en specificaties van LG ARTCOOL Gallery en andere modellen. Download de folder via deze link of vraag een gedrukt exemplaar aan via dit formulier


Wilt u meer informatie of een uitgebreid advies? Neem dan contact op met uw accountmanager of stuur een bericht naar salesairco@centercon.nl