2022 aug - Geïsoleerde koelleiding. Profiteer van onze grote voorraad!

Met onze grote voorraad spelen wij graag in op de groeiende vraag naar geïsoleerde koelleiding in de markt. Alle maten geïsoleerde koelleiding zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij u extra snel van dienst zijn en ontzorgen in uw optimale bedrijfsvoering.

Wij informeren u graag over Centube, de koelleiding op rol van Centercon:

  • Geïsoleerd met 10 mm vlamdovende, witte polyethyleen isolatie.
  • De vlamdovendheid en rookontwikkeling is getest overeenkomstig de nieuwste Europese normen EN 13501-1:2007+A1:2009, en is geclassificeerd als BL-s1,d0 volgens SGS rapport nr. SDHG1603003929FB.
  • De leidingen kunnen overal worden toegepast, zoals in overheidsgebouwen, openbare gelegenheden, aan boord van schepen, etc. Voor installatiegemak is elke meter voorzien van een lengteaanduiding in meters.
  • De koperen leidingen zijn uitermate buigzaam door toepassing van hoogwaardig koper in een zachte kwaliteit en zijn derhalve gemakkelijk te verwerken.
  • De leidingen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing met de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen en zijn dan ook bestand tegen de hogere drukken van R410A en R32. 
     

Enkelvoudig, op rol van 25 meter:


Duo set, op rol van 25 meter:


Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze online catalogus. Alle artikelen uit de online catalogus zijn te bestellen via Mijn Centercon webshop en app.

Koperprijzen fluctueren, neem contact met ons op voor de actuele dagprijzen. Vraag naar de speciale prijzen bij grotere afnames.


Voor vragen of het persoonlijk plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen via sales@centercon.nl of (010) 258 11 20.